:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
TIRED TO SAYSaturday, November 19, 201110:17 AM leave goosebumps here

kenapa aku sakit hati ??
xtau lah. kdg2 terasa bila
dia xdengar ckp kita.
kalau kita yg xdgr ckp dia, buat slh skit
whoa bukan main melenting. xtau la.
kenapa aku mcm terasa plak kali ni.
xp la. buat je apa yg awk rasa betul.
kau tau x aku xbg sbb aku xsedap hati.
aku sayang kau bodoh.
kalau aku xsyg aku biar je.
dah laa.
penat :'(
MISTAKEThursday, November 17, 20113:49 PM leave goosebumps here

hye. today friday on 7:31 AM
aku rasa sedih and terharu gila!!
aku da jumpa orang yang betul2
sayang kan aku. dia sanggup mati untuk aku
sebenarnya benda tu benda paling
bodoh yg awak terfikir nak buat!
tolong. orang merayu jgn buat apa2.
aku da janji dgn dia yg aku nak sayang dia
sorang. kalau aku mungkir janji tuhan boleh amik
nyawa aku. yaa memang mcm kelakar kan.
tapi tu la kenyataan dia.
aku akan tunaikan janji aku! insyallah.
aku dah patahkan sim card aku yg plg lama
aku pakai actualy.
tapi takpe
sebab aku dah xnak gaduh dgn dia.
aku xnk buat dia sakit hati.
nombor aku dah bnyk org tau.
tu la punca kteorg gaduh.
another one reason kitaorg gaduh
tadi sbb si 'AMIR AZMAN' (AA) 
seriously aku menyampah dkt kau bodoh.
kau pengecut. dpd dulu smpai skrg. nsb baik kwn aku SN tak sangkut dgn kau.
lepas ni jadi la jantan sikit weh. 
for all guys. sorry aku xnak lyn korg lg.
aku belajar untuk lebih setia! amin..
last.. to aceh (kwn b) sorry sbb da susahkan kau pg2 buta.
kau mmg kawan sejati !tolong jaga khair tau. ty..

#b.orgjanjidekatbyangorgakansayangbselamanya!!
no title4:18 AM leave goosebumps here

hey.
saja nak copy paste 
post bf saya. lol
awak da janji nak jaga saya.
so hope awak tunaikan.
ty.
dats =)
your smile make me fall in love sayangWednesday, November 16, 20113:07 AM leave goosebumps here

hey. nak cerita sikit. hee
sumpah aku cair tgk senyuman dia.
biasanya lelaki yg akan cair
bila tgk senyuman prempuan kan.
tapi kali ni perempuan pulak. huhu
xtau kenapa la. senyuman dia
manis sangat (semanis kurma) haha.
sebab tu aku suruh dia senyum selalu.
hee. teringat masa first double date.
hee. time tu bukan main malu lg aku
xtau kenapa. mengada kan. hee
time tu kitaorg g karoke dgn fiq, and mamat(kwn dia)
first aku dgr suara dia. shitt! jatuh hati. hee
dekat situ aku dah start jatuh hati dekat dia senyap2.
then dengan dia senyum. aww. sweetnya senyuman tu !
opss macam lari tajuk je aku ni. huhu
sebenarnya nak cakap yang orang suka
kalau b senyum. senyum selalu ok.
masam2 xcomel la =)

#suka gambar ni sebab suka sgt dia senyum mcm ni. ignore gmbr aku yg gerak tu. haha
IMYVMTuesday, November 15, 201112:01 AM leave goosebumps here

new blog's song.
hee. lagu ni dipilih sbb
aku rindu dia 1/2 mati. hurmm
gaduh lagi buat kali ke-2.
aku xtau kenapa dia baran sgt td.
sumpah aku xboleh kena marah.
tuhan je tau macam mana aku rasa.
awak tolong. orang mintak sgt
awak jangan maki org lagi.
tolong kawal rasa marah tu.
orang bukan tempat awak lepaskan
kemarahan awak.
terasa sgt sebab dulu awak
pernah cerita yang awak penyabar sgt
dgn ex gf awk tu.
smpaikan dia cmpak2 brg pun awak
sabar. tapi kenapa
bila dgn org awk kalau marah
macam benci sgt dgn org.
BA**,SI**,M**P** la. semua
keluar dari mulut awak.
jahat sgt ke org dkt awk?
org rasa org da cukup besabar
sbb org xmaki awk, xd nk kurang ajar.
just kdg2 tu org ada terasa tp
biasa la kot kalau couple kan
mesti ada rasa benda2 cmtu.
tp org cuba ignore benda2 cmtu.
sbb org rasa apa la sgt kan.
xpyh nak amk serious sgt.
sbb org xnk gaduh dgn awk.
cuma org ni mmg jenis yg sensitif sgt2.
tu jela kot yg awk xtau.
org klau kena mrh mmg org akn snyp
sbb org takut kalau org bersuara
kita akn gaduh besar lg. hurmm
tapi awak selalu kalau marah cakap benda2 x elok tu.
hurm entah la. kdg2 rasa mcm org
xcukup baik mcm ex gf awk tu.
tapi xp la.
myb sbb dia penat balik keje da kena
melayan aku. sorry sbb da susahkan awak.
maybe lepas ni aku da xpyh nk susahkan dia.
entah la. keputusan sekali lg ats tgn dia.
aku cuma nak yg terbaik untuk 
relationship kteorg.
ye maybe aku da penat nak rasa
'Putus CInta' haha. tripple LOL !
aku nak dia tau yang aku sayang
dia sangat2. da macam aku sayang diri aku =(
dia dah tidur kot. so aku tunggu text dia esok.
doakan aku dpt jwpn yg positive.
last word from me (I LOVE YOU MORE THAN EVERYTHIG)
No TitleMonday, November 14, 20114:16 AM leave goosebumps here



hey. aku baru terbaca blog bf aku.
then aku baca la dia punya post yg betajuk 'CHANCE'
hee. ty for the chance.
okok tukar topik cepat! #sbb xnak gaduh2 da..
nak say ty sgt dkt b sbb b da datang majlis kakak org.
n ty jgk dkt girlfie n kwn sy (Siti nurafiqah & Hafiza Amsyar)
ty sangat2!! hee. terharu n best sgt sbb korang dtg.
tapi masa tu bf aku segan2 pulak. adess.
nak ajak snap kt pelamin ppun xmau maa.
huhu tp xp myb dia baru nak sesuai kan diri
dengan family aku. xboleh jgk nk push dia kan.
then semalam aku balik bawak kan dia nasi beriyani.
kesian dia lapar da sbb aku ckp jgn makan dulu
sbb nk dia mkn lauk yg aku bawak. ngada kan. hee
semalam g karok dgn dia n fiq n kwn2 dia.
best sgt sbb dia nyanyi kan aku dua lagu.
part yg ketiga tu aku terus mcm perasaan.
haha mcm BA** je kan. sbb lagu tu mcm
lagu dia dgn ex gf dia si A** tu. hee tapi dia ckp bukan
xp la percaya jela. lg pun kita kan kena percaya 
dekat bf =) hee. ok la nak g makan ni.
nanti nak tggu bf balik kerja pukul 12. 
orite kepada SN saya g makan dulu ye. 
awak g date baik2. xmau gaduh2 kat tasik tu =P
(L) KhairilMonday, November 7, 20112:10 PM leave goosebumps here

Mohamad Khairil <3
IMYVM awak. 
esok nak balik dah. 
hee. 
xsabar rasanya. 
huhu. 
nanti nak tunggu b balik kerja then lepak/lepas rindu. 
haha.ok la.
 nak tidur ni. 
apa la aku ni kan. 
orang bangun nak pergi sekolah aku pulak tehegeh2 nak tidur.
 hee. 
btw Good night reader's and ily kpd Mohamad Kharil yg tlh nyenyak membuta =)
Forgive Me baby ..4:21 AM leave goosebumps here

hye =(
today i did made some mistake to Khairil.
sumpah aku xsengaja.
aku ikot kan sgt perasaan marah.
aku selfish sgt. 
aku patut faham dia.
tapi apa yg aku dah buat?
ouch shit ! hurmm
b sorry ye. sorry sgt2!!
tapi org xpaksa b utk maafkan org.
org tahu org da kurang ajar.
tapi org minta maaf sgt2.
hurm.. now dia marah dkt aku. 
dia diam je. text aku pn nak xnak.
aku hope sgt dia akan maafkan aku.
ok laa. sorry again =(
I MISS YOU..Sunday, November 6, 20119:41 AM leave goosebumps here

Hey Hey Hey ! !
baru 2 hari aku dekat kota

tapi macam da rindu dekat dia. 
hee ngada kan aku.
b, i miss u sangat2. 
haha hari2 kita ckp benda yg sama.
kadang2 boring tapi tu la
benda yang org rasa hari2. 
huhu. boleh jadi dalam
sehari tu 2 3 kali kita ckp benda tu. hee
rasa nya this tuesday aku nak
balik PG. insyallah la. tp xsure lg
myb rabu. balik kejap je. 
tapi nanti nak jumpa dia.
nak hug awak kuat2. hee
nak awak kiss dahi kita. hee
I Miss That sayang .
ok la ni tengah tunggu b balik
lagi 1jam setengah.
xnak msg awk sbb awk tgh
busy. hari ni banyak kerja kan.
so buat smpai siap ok.
ILY b <3 <3
4 DAYS WITH MY GIRLFIE & BFSaturday, November 5, 20116:50 AM leave goosebumps here

assalamualaikum / hye / hello..
nak cerita ni. 
lama dah x update blog.
senyap je blog ni.
sendiri tengok pun da bosan. huhu
orite.

Firstly ..
masa aku balik Kota Tinggi dengan 
Siti Nurafiqah (my baby boo) hee
kitaorg hbs kan masa sama2.
sumpah best gila even just pergi 
lepak2 je kan. tapi rasa seronok
bila ada dgn dia. rindu sgt time tu!
tido sama2. makan sama2.
ouch shit! da lama kita x mcm tu kan yang.
swear i will miss that moments. hee
kita balik pun sama2 kan.
ucuk aku amik. hee then kena
tegur sbb lupa nk say "THANKS" dkt aceh. hee
tp kita kena balik terus sbb parents kau da tunggu 
dkt dpn uma. tume tu kau nmpk worried  
sgt kan! hee. dgn aku2 skali worried. huhu.
last2 kau xkena marah pun. huhu. time tu 
kemain sengeh smpai ke telinga kan 
dgn kekenyangan makan KFC lg. huhu
tapi esoknya xsmpt nk jumpa kau
sbb bangun2 je kau da nk balik.
erghh! ngntuk nya aku time tu smpai terbaring je
masa kau salam nak balik. hee sempat jugak
la kiss pipi kau kan. huhu. hey fiq,
nak tau x hair ckp kita les! HAHA
jom tumbuk muka dia! hee
Last word from me (ILY MORE THAN 100%) <3 <3

Secondly ..
hari tu masa ucuk amik. (eh da tukar la. 'b') hee
nak ckp thanks sgt dkt b sbb da amk org dkt kota
even org tau b ngntuk sgt kan sbb balik keje 
pukul 7 then xboleh tido. hurmm
masa b amk. dia mcm bad mood.
takut jugak aku sbnrnya nk tegur dia.
bukan xnk jwb bila dia tnya.
tp takut nk tgk muka dia n
serba slh nk jwb.
sorry sgt xdpt tman b tgk wyg masa tu.
tp fiq ada problem so org kena tman dia
sbb dia kawan org kan ucuk =)
ok lps tu kita lpk kt azwa jp then 
g tmn b karoke dgn mbe2 ucuk. 
tgk mbe2 b happy sgt nyanyi. huhu
then org sruh ucuk nyanyi lagu PEMILIK HATI.
rindu sgt nk dgr ucuk nyanyi lg. hee
then teman ucuk main futsal lpk awza then balik 
u know that? I'm happy when u spend time with me <3

Thirdly ..
semalam semua org dlm isi rumah aku balik kg. 
then aku bangun2 je aku rasa boring, aku
text ucuk then ucuk ajk tgk wayang dkt jusco.
huhu. dia nk tgk cita Alamak Tolyol ! haha
then kitaorg lepak dkt azwa smpai la mbe dia ajk karoke.
tp kitaorg xblh masuk sbb ada "tangkap muat"
so g la lepak HABIB smpai ngntuk.
masa tu boring2 aku pakai kan dia
nail colour (pink) yg baru aku beli td. haha
#Siti Nurafiqah. aku beli nail colour utk kita pakai
masa wedding my sis. hee
after dat aku lpk jp dgn b smpai tertdio then b hntar balik.
I have nice day when u spend time a full day with me.
ILY Khairil <3 <3

←older posts
→newer posts