:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
Happy loWednesday, June 27, 201211:42 AM leave goosebumps here

assalamualaikum blogger's..
lama banget ngak ngupdate blog.
rindu sangat dekat blog ni. nak peluk kuat2 :p
banyak gila story ni. hehe. nak tau story apa x?
ada pasal bf, ada jgak pasal study.
haa macam2 lahh.

 tapi mula-mula nak
cerita pasal bf a.k.a MK.
hubungan kami semakin baik lo.
dia makin sayang dekat aku and aku
pun makin sayang sama dia. 
gaduh-gaduh tu asam cuka kehidupan
la yee. semenjak-menjak jauh 2bulan ni la kan
kami jarang banget calling-calling.
selalu ber'bbm aje. sebab ongkos utk topup
ngak cukup. banyak lg yg kena buat dgn duit tu..
so jimat-jimat deh. MK kan sekarang 
bukan main lg busy dia. yelaa nak dekat-dekat
bulan Ramadhan and disusuli oleh bulan Syawal.
memang bertambah-tambah la kebusyan dia.
tapi ngak papa kok. dia still ada masa
utk bbm dgn aku. jumpa mmg agak jarang 
la sebab dia kerja. tapi xpe laa. actly 2bulan 
aku nak berakhir dah pun. agak lega.
nanti da dekat balik. selalu-lalu la kami
bergaduh nanti. haha. tapi gaduh
baling periuk sekali pun aku 
tetap xberniat utk hilang dia.
gaduh tu funn kan. cuma aku
nak minta somthing dekat MK,
aku suka sangat gaduh depan-depan
dgn kau. tapi kalau boleh 
kita try utk ubah sikit. lepas gaduh
kau atau aku mesti peluk aku/kau
and cakap aku sayang kau tahu??
boleh x ek MK? hee. 
haaaaa. btw lupa  nak mention
NA dgn MK dah pun masuk 8bulan
together. even baru 8bulan kann
aku rasa mcm da lama sgt.
huhu.best sebenarnya jadi gf dia.
sebab dia kalau sayang org tu sayang sgt.
ok lah nak cerita pasal study pulak.

aku sebenarnya dah extand 2kali. 
sebenarnya tu satu pukulan yg hebat
utk aku. aku sedih sebenarnya.
aku banyak berfikir sama ada aku perlu
continue or leave. even benda ni aku sangat
xminat. aku tetap kena face it.
sebab aku xnak kecewa kan mama dgn abah
aku. aku xnak berhenti dekat tgh jalan.
so aku kuatkan semangat aku utk teruskan
tanpa fikir sikit pun pasal kata-kata org
nanti. semestinya kawan badge aku
akan ketawa kan aku. tapi aku berfikir
utk apa aku rasa sakit dgn semua tu.
aku sikit pun xterjejas dgn kata-kata korang
nanti tau. sebab aku dah siapkan diri
aku utk terima semua tu dgn ribuan senyuman :)
lagi pun ramai org yg support aku.
exp : mama, abah, bf, kwn2 baik aku,kakak2 senior 
aku. hahaha. ty dekat dorang la sebenarnya,

ermmm dah laaa. mata ni macam apa dah. 
ngantuk betul. okay la peeps. gue tido duluan yaa.
sayang kamu semuaa reader's <3 <3
←older posts
→newer posts