:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
I'm beging you please forgive meThursday, December 6, 20129:11 AM leave goosebumps here




Aku xsuka la macam ni. xsuka sangat.. kenapa kena gaduh dengan MK? aku  tau aku silap tapi aku minta maaf aku ikot sgt perasaan. aku ego. aku sayang kau MK sayang sangat. mcm aku cakap kau da macam nyawa aku. macam mana aku boleh hidup tanpa kau? aku saja je xnak contact kau seharian even aku banyak kali terfikir nak tekan button call. tapi aku ego. aku nak tunggu kau contact aku balik tapi aku tau kau xkan start contact aku sampai aku contact kau. aku try contact kau. aku terkejut bila tengok kau xde dkt list bbm aku. kenapa sampai nak remove aku? dalam hati tu memang da xde aku ke MK?


aku text kau xreply. aku nak call kau tapi aku takut and aku tau kau mesti xangkat call aku. xtau nak ckp apa. kalau kau tahu macam mana hati aku sekarang.. sakit sangat, hati aku menangis MK. tolong.. aku merayu kalau kau sayang aku lagi please lembut kan hati tu untuk maafkan aku. aku tau terlajak perahu boleh diundur tapi terlajak kata xboleh diundur. (sorry tak ingat sangat peribahasa ni ). aku susun sepuluh jari MK aku minta maaf sangat. aku sayang kau sangat ok. bye 


←older posts
→newer posts