:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
SUPERB GIRL WITH MARRY YOU !Monday, May 23, 201112:35 PM leave goosebumps here


This is my song. and I realy love it! dis girl are sweet loo. her voice like awww! <3 it.
Watching yaa =)
MY PREETY12:25 PM leave goosebumps here

Awak2 saya dah rindu kan awak. rindu sgt! saya rindu nak lepak dengan awak. nak dengar masalah awak. macam mana la kan awak sekarang. masalah awak da selesai ke belum? saya xnak tengok awak sedih tau sayang. saya nak awak senyum je. ok nad love u <3
SyilaSunday, May 22, 201110:34 PM leave goosebumps here

Saya rindu syila la.xtau knp.haha.kelakar kan.act syila tu krja dkt tmpat krja sy dkt sini.dia baik orgnya.lembut,peramah.kalau lelaki dpt dia mmg untung.so org yg untung tu is boyfie dia.faiz.syila,nt eca nak lepak dgn syila la.boleh kan?nt kte rehat sme2 k.
TRYING TO BE STRONG8:47 AM leave goosebumps here


tak suka la macam ni. betul2 tak suka. tolong lah jangan buat saya tak suka. saya dah penat nak marah. saya dah penat rasa tak suka. saya boleh tak kisah. boleh sangat. tapi nanti saya jadi xsayang. sebab tak kisah kan so tak sayang la. awak nak buat semua yang awak suka pun saya tak kisah. memang lah tak salah. tapi nanti saya risau dan memang tak suka. kalau awak jadi saya mesti awak rasa apa saya rasa. hari-hari nak kena rasa tak suka, sedih, risau macam mana saya nak tidur dengan tenang, happy. dah lama tak rasa mcm tu. saya sedih awak. tak tahu kenapa la kan. nanti pun dah jarang jumpa awak sebab awak kena tak ada kat kota selalu. tapi takpe la. saya kena belajar semua ni. saya tak boleh mengada-ngada sangat. takkan semua nak ikot kepala saya je kan. saya kena jadi yang terbaik untuk dia =) saya kuat lo =) tapi saya sedih sangat. saya tak boleh tipu diri saya =(
KESAYANGAN SAYA DI KL .5:41 AM leave goosebumps here


Otw to taman KLCC
Faez with me. he's cute rite =)

Malam kenangan
waktu ni saya sedang tunggu masa untuk date. tapi takut nak ckp dekat sis yan. tu yang muka cmtu. tgh bincang dgn awa cmne nk pujuk sis yan =D

Photoshoot time <3
Kami model dari agensi Modelmalysia.sdn =P

Taman KLCC.
ni pulak ana, awa(dirthday girl), sis kesayangan sis yan, faez, ella gella. ni gmbar kenangan kami sebab esok nya i got to back to JB =(

Dataran !
yg kiri tu awa, ella and me, Q and farid. ni dekat dataran merdeka. nak balik dah semua =)
I LOVE YOU !5:21 AM leave goosebumps here




NI GIRLFIE SAYA LOO.5:18 AM leave goosebumps here

CUTEST SINGLE BLOBLALALA :))




SAYA SUKA YANG NI ! DEEYA FO TUJUKAN UNTUK SAYA. HOW SWEET <3




INI LAH DEEYA FO GIRLFIE SAYA =)


❤ sy takot na ske someone lg :)) ❤
❤ coz i know it will hurt me soon❤
❤ agrh!! ❤
❤ masok ni da bape kali ye?? ❤
❤ ntah ❤
❤ skali lg aku ni lmbat..haha ❤
❤ aku lmbat??chill la..leklu doeeee ❤
❤ cpt2 watpe❤
❤ korg yg ta saba sgat na awek ❤
❤ last2 aku yg melopong,,haha ❤
❤ ok la..aku ta kesah sgat da ❤
❤ lau da jodoh ta kemane ❤
❤ lau ade,ade la..tade,tade la ❤
❤ kan??kan??kan?? ❤
❤ DA SINGLE WATPE NA MENGGELABAH CRK BF :P ❤
❤ rilex ja..ta mati pon la ❤
❤ bf tade..gf ade da...haha ❤
❤ soe girls!! ❤
❤ sy da dtaken oleh AISYAH..hee ❤
❤ ilysm syggg..muahh!! ❤
CINTA HATI SAYASaturday, May 21, 201110:07 AM leave goosebumps here

nama dia si busuk. saya suka peluk dia bila dia busuk! saya seronok dapat habiskan masa dengan dia tadi. dia suka buat saya ketawa. saya geram sangat dengan dia kadang-kadang tu. huhu. dia sangat sweet bila dia terpaksa bawak saya naik motor sebab dia xbiasa bawak motor. dia jugak nyanyi untuk saya dengan mulut dia yang penuh dengan makanan. awak sangat sweet sayang. semua yang dia buat untuk saya buatkan saya sangat terharu. saya semakin sayang awak lo. saya sangat sayang dia. terlalu sayang dia. hope our relationship until end of our life. muah b! =)
9:56 AM leave goosebumps here

We are young. we run free. stay up late. we love each other =)

 Dia ni acap yeah. si rabit !

Eny my roomate yang sgt blur =P

My lovely aten. rindu dia tapi selalu xd msa nak lepak =(

Ieqa kawan tua saya. rindu dia =(

 Kawan kesayangan saya fiq and amalyn. love both! 



ni adik saya ira .
You sweet bie =)Friday, May 20, 201110:25 AM leave goosebumps here

Hari ni i sgt happy! happy sgt la. today me and my busuk
lepak mkn dekat MCD. we laugh too much.
dia buat lawak je x sudah. i penat dah ketawa. 
dia belum ckp lg pun i dah ketawa dulu. HAHA
dia sgt kelakar. dia suka buat i ketawa. dia kata dia suka tengok i ketawa.
i pun suka sgt tgk dia ketawa. sejuk je hati =)
 tp i suka jugak tgk dia bila dia sulk. he look's very and very cute!
tadi dia merajuk. tiba2 dia duduk sorang2 smbil dengar lagu.
 i xpndai pujuk org dats why la i biar je dia mcm tu. huhu.
 tiba2 dia baring dkt peha i. sweet sgt. rasa mcm dia mnja sgt. 
and tiba2 rsa srba slh buat dia mcm tu.
b, kalau you baca ap yg i tulis ni. i nak u tau yg
 I LOVE YOU DAMN MUCH ! ! dats =)

SAD =(10:08 AM leave goosebumps here

sedihnya 
saya bila 
x dipedulikan. 
saya penat 
tunggu awak.
suka hati
je awak
keluar 
xcakap
saya xmarah
tapi bila awak 
dah habis main 
futsal awak
melencong
tu pon xcakap
siapa saya?
xpenting ke?
susah ke nak
 bg tau?
dah saya xnak 
tunggu awak.
saya xnak angkat
call awak.
jangan call saya.
pergi la sana.
saya tidur dulu.
saya marah kat awak !
tapi saya rasa sedih. 
hurmm =(
u safe my heart bie.Monday, May 16, 20119:45 AM leave goosebumps here

today i feel badly.
 i down gila. 
mcm mati pun xp. 
teruk bila fkir kan balik. 
i know i can't be like dat. 
tapi i xboleh bila i tengah mcm tu xd sorang pun kat samping i. 
i really need smeone to be with me at dat time. 
i just can text my sis and my bff for help me to cool down. 
tapi i still rasa down xtau knp. 
i xboleh text my boyfie sbb tgh merajuk dgn dia. hee. 
i xboleh merajuk lama2 dgn dia sbb i tau dia je yg boleh buat i lupa smua yg buat i rasa down. 
i text dia i ckp ' i perlukan u' . 
then dia ckp dia nak amik bus sebab nak dtg jumpa i. 
gila sweet. i rasa terharu gila dia sanggup buat macam tu. 
b, i really appriciate dat and i sayang u sgt2. ty  b=) 
bila dia smpai je i trus g amk dia and bbual. 
rasa mcm nak peluk dia time tu sedih sgt. 
tp ada org lagipun sini bukan US. 
haha. lega sgt lepas jumpa dia. 
ty b buat i happy balik and ty sebab u ada time i perlukan u =)
ME LOVE YOU fir baby ^ ^Saturday, May 14, 201111:40 AM leave goosebumps here






b, everyday we have spend time together.
I never bored evrerytime me with you.
even dat me feel happy and safe when i'm with you.
you're kind b, u care of me like a princess.
you always make me laugh. i love dats
i'm feel so glad cause me got you b.
everyday with you are the best day of my life =) 
feeling can make we hurt =(10:29 AM leave goosebumps here

hari ni saya rasa macam2 perasaan. saya gembira sangat tapi dalam gembira tu ada sedih bila saya sedih saya rasa takut saya takut sampai rasa nak menangis kenapa saya nak menangis? saya patut rasa marah tapi saya xboleh marah sebab saya sayang dia sangat saya memang sayang dia dan saya ada harapan untuk dia tunaikan. harapan saya tu ialah saya xnak rasa semua ni lagi. tolong awak. jauhkan saya dari rasa semua ni. awak faham apa maksud saya. awak cakap orang yang ada blog ni orang yang pendiam, suka pendam perasaan. ye myb saya memang macam tu sikit la. so saya luahkan semua ni dalam ni je eh. nanti awak jangan diam je tau and jangan kecil hati or feel guilty dekat saya. saya tetap sayang awak and hope jodoh saya ada dengan awak =)
TONITE =)Sunday, May 8, 20119:17 AM leave goosebumps here


hey tonite! hurmm how do I feel tonite ya?
dis is wht I feel dis nite. I really MISS you b.
MISS you damn much.! kalau boleh tunjuk
rindu yg damn much tu mcm mana kan best.
huhu. I nak meet dia lama2. nak pandang muka
dia mcm mana dia pandang muka I tadi pagi.
HAHA. padan muka dia bagi dia malu =P
why I mention abt dis at my BLOG?
It cause I want him to know dat I really
LOVE him. even time malam2 gini mata I 
pun dah semakin kecik (ngantuk. hee)
I menyempat lg nk update status. HAHA.
lagi pun nama BLOG ni pun ME AND YOU
kan. so pelik lah kan kalau xd story abt him =)
bukan apa, tiba2 mcm rindu sangat 
dekat dia. xtau lah kenapa. hee.
okay la, I gtg mata pun dah ngantuk
so tidur dulu lah. (opss tidur skrg) =)
ZZZZZzzzzzzzz

Thursday, May 5, 201110:37 AM leave goosebumps here

befo tidur tengok muka ngntuk dia dulu. then baru tidur. nice =)
WE LOVE IT !6:23 AM leave goosebumps here

AWAK!Monday, May 2, 201110:03 AM leave goosebumps here

awak awak..
nak tau tak?
sebenarnya..
saya ni kan
sayang awak! !
saya sayang
awak sangat tau ^^
saya suka bila
ada dengan awak.
saya suka bau awak!
saya mesti rindu
kalau xd bau awak tu!
macam sekarang ni =(
saya tengah RINDUKAN awak.
saya xsabar tggu esok.
saya hope dapat jumpa awak =)
ok last from me--> MUAH!
←older posts
→newer posts