:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
I'm PROUDE YOU ARE MINESunday, March 25, 20126:47 AM leave goosebumps here

happy weekend's!
hari ni mesti semua org tgh g jalan2 kan.
haha aku dekat rumah je and nak update blog.
dari smlm aku semangat sgt nk update blog.
semalam kan best sgt2. smlm aku xblh tido..
xtau la knp. mcm xsedap bdn. sakit perut.. 
lepas tu syg aku amik earphone and dgr2 lagu.
lepas tu dia suruh aku pilih lagu then dia nyanyi.
haha. mcm2 lagu aku pilih.. suka sgt dgr suara dia.
lepas tu dia ajak aku main teka teki pulak.
hahaha. kena teka apa yg ditulis ats badan.
hahaha. bodoh gila. kelakar gila sumpah!
sape kalah denda dia xboleh tido. 
denda tu dia yg pilih. eceh konon 
dia boleh menang la. sekali amik kau.
aku yg menang. hahaha. tapi aku ringankan
denda. xkan la dia x tido kan. 
aku bg dnda lain. yg lbh ringan. huhu
aku tiba tiba teringat RADIT & JANI..
dorang main teka teki sbelum tido.
haha sweet sgt!
thanks sbb bg aku rasa bahagia cmtu.
hee.  I LOVE YOU LIKE A LOVE A SONG la MK <3 <3
HOW MUCH I MISS YOUWednesday, March 21, 201210:29 AM leave goosebumps here


Happy great thursday!
ermm.. pukul 12.45a.m dah pun.
tapi aku xngantuk lg.
nak update blog kjp.
lama gila xupdate mcm rindu pulak. hee
bf pulak kerja. dah 3hari berturut-turut 
dia kerja keras. sampai xtido lgsung.
haih... kesian pulak aku tgk dia :(
hurrrmmm dan selama 3hari dia krja mlm,
aku jadi xtentu arah. aku risau kan dia.
aku risau dia xcukup rehat, xmakan.. 
aku bukan nk tunjuk baik. cuma mmg tu 
laa yg aku rasa sampai hari ni.
hari ni hari last dia kerja mlm.
esok cuti. aku nak dia rehat cukup-cukup.
tapi aku tersangat rindu kan dia.
aku harap esok aku dpt spendtime dgn dia
seharian. tapi aku sellfish kalau
aku nak benda tu. sbb aku tau dia
penat and dia sgt perlukan rehat.
tapi itu cuma harapan aku/request aku. hee
3 hari aku x spendtime dgn dia. 
just jumpa kjp 4/5 minit before dia pergi kerja.
aku tau aku xpatut merungut.
aku xmarah dia. aku faham kerja dia.
cume aku rasa rindu sgt dkt dia!
even 3days xlama mana pun kan. 
but for me it's like 3month. myb. hee
mengada nama nya. huhu
tapi aku xboleh tipu diri sendiri,
aku rindu kan dia sgt. and aku xboleh simpan rasa
ni. aku nk mengadu xpatut sbb benda2 remeh
ni xperlu nak mengadu. tp aku terasa nk share
dkt blog. sbb blog just blh mkn smua yg aku
ckp. tp xboleh comment ap yg aku ckp. hee
tadi aku jumpa dia tengok muka dia.
HUH xsampai hati sgt.. dia penat xbermaya.
mata merah je. aku boleh jaga kau. 
tapi bkn hari ni. kau kena kerja.
hbs kn dulu hari ni and u are free ok syg :)
aku kan sebenarnya xnak ckp yg aku rindu dia.
sebab bila aku ckp yg aku tersangat rindu dia
aku takut aku xkuat. tgk muka dia pun aku 
xsanggup. aku sebak sangat td b.
aku tiba-tiba rasa mcm tu.
rasa yg tiba-tiba sedih sgt bila tgk muka kau td b.
 aku sebenarnya rindu kau MOHAMAD KHAIRIL.
aku teramat rindu kan kau! sumpah aku rindu kau sgt!
aku rasa nak peluk kau kt situ jgk.
aku nk belai rambut kau mcm aku 
selalu buat. tp kau tolak tgn aku.
hurm mcm bertambah sedih masa tu. 
tp aku xkan mrh sbb aku tau
kau terlalu penat. lagipun kau mmg xsuka
aku belai rambut kau mcm tu kan.
nanti x macho. hee. apa la b. aku lg suka tgk
rambut kau mcm tu tau. handsome sgt. kacak loo ;)
ok laa reader's aku nak tidur.
bf kesayangan ni da suruh tidur.
nanti kita borak lg ye. 
 (G+O+O+D_N+I+G+H+T ) ^ -^
AKU SAYANG KAU BODOH !Thursday, March 8, 20126:49 AM leave goosebumps here


aku da lama gila x update blog.
ada cerita tapi x berkesempatan nak mengupdate.
so ni aku tgh free amik la kesempatan ni
utuk update entry ni.
hari ni aku nak cerita sikit psl kehidupan
beberapa hari ni.
sorry kalau entry ni memboringkan.
just nak share psl buah hati aku ni.
lately ni kitaorg lepak je xpnah 
miss 1hari pun. hee. aku rindu dia.
aku xboleh kalau xtgk muka dia
even 1hari je. gedik betul.
lepak mamak Azwa. itu lah rutin yg
ada dlm jadual kami. dia ni mmg suka benar laa
lepak dkt Azwa. sorg2 pun jadi. erkk
nak tau apa dia buat? main game BOOM KARIPAP
dia tu. erghh xblh miss la. haha aku pun xfhm
apa yg best sgt si KARIPAP tu.
tapi aku suka dia main game tu.
nmpak mcm kanak2 ribena. yg aku tau la
game tu dia main baling peti ais dgn tv.
hahaha. nak trgelak pun ada. kdg2 smpai rentung
kena api. haa tp yg aku xsuka bila
dia main game and terlupa yg aku
ni wujud dkt sebelah dia. kdg-kdg menyirap pun ada.
huhu. tp aku suka sbb sekurang-kurangnya
dia x hbs kan masa dgn benda-benda yg xberfaedah.
know what? acteli I'm really proud with him.
dia xpnah mengeluh psl kerja. dia rajin tau.
rajin kerja. aku suka cara dia tu.
biar la dia x perfect mcm semua lelaki dkt luar
tu. tp dia sgt terbaik bg aku. hee.
haaa aku kan da lama gila xdgr dia nyanyi..
skrg ni aku plg teringin nak dgr dia nyanyi lagu
CINTAKU BUKAN CINTA BIASA
dgn PEMILIK HATI. sumpah tringin gila!
rindu nak dgr suara dia. semua tu buatkan
aku teringat masa first time kteorg kenal.
hee sweet sangat-sangat..
apa laa lari tajuk aku ni..
aku rindu sgt bila nak tengok kau gelak-gelak
bila gurau dgn aku. eh aku tau and confident
gila yg dia sayang aku. aku xd sbb utk statement
ni. sbb benda tu semua yg aku rasa dari hati.
kata org kalau yg keluar dari hati tu ikhlas. hee
ok la da penat nak menaip. sibuk je mat ni
nak ngendap2 aku update apa. hahaha
jap eh.. nt kau baca la puas-puas eh b..
aku nak kau tau yang .......
AKU SAYANG KAU BODOH
←older posts
→newer posts