:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
swear I'm sad todayMonday, January 30, 20128:33 AM leave goosebumps here

SHIT ! aku xboleh la. aku mcm rasa smthng yg
 betul2 buat aku rasa sedih gila mlm ni. 
jumpa kau td. ya Allah aku xkuat. aku rindu sgt dkt kau.
 act aku rindu kau yg lama kenapa kau belai rambut aku td?sedih tahu! 
aku xboleh lgsg nak pandang muka kau. sebab aku akan rasa sedih sgt.
 aku xnak kau tau yg aku terlalu rindu kan kau rindukan 
masa kita bahagia dulu. aku xnak
 tunjuk air mata aku dpn kau.
 sebab aku nak jadi kuat. macam yg kau
 selalu ckp bila aku menangis.
 yes aku nak jd kuat mcm yg kau cakap.
 tapi maaf aku xboleh. hurmmmm.
 kenapa kau buat aku rasa sayang sgt dkt kau?
 kalau kau sakit kan aku.
 aku sumpah aku xnak ingat kau sampai mati. 
aku xnak dah rasa sakit. tolong buat aku rasa yg kau sayang aku. 
tolong yakin kan aku. please. sumpah aku sayang kau.
 tolong bg aku rasa macam mana bahagia nya kita dulu.
 kau tau? sbenarnya aku terlalu perlukan kau sekarang. 
tapi aku faham kau sibuk dgn kerja. dgn kwn.
 mybe aku terlalu mengada-ngada kan..
 tapi sumpah aku perlukan kau sekarang. 
kalau boleh aku nak kau ada dgn aku sekarang.
tapi tu xmungkin... entah bila kau nak spendtime dgn aku seharian?
aku excited gila sbb nk kluar dgn kau esok.
tapi kau terpaksa cancel. sebab kau kerja esok.
hee. sokay. aku akan cuba faham.
and aku nak kau tau yg aku okay je =)
I'm not strong...7:59 AM leave goosebumps here

I'm not felt that he loves me like one month past myb.
he not love me. Is it too much cruel when i say like that.
please God I can't be like this. 
I'm not strong to fact this.
I love you like who are you.
but u are not. 
u said what u don't like about me.
like that like this.... bla bla bla...
yaa thats right about first2 couple it's so sweet
like me at paradise. haha
I feel so bad today.. I though this night we will meet.
but he say he want to play futsal. I'm okay...
I always being okay. so no worried yaa.
shit! I cant lied myself. act I waiting him 
tonight. I've slept for 1 and half hour.
I wake up and I feel so excited cause we will
meet tonight. but thats only my dream.
ouch! why I feel like this?
I feel that u are not loving me.
please say to me thats is not true! please Mohamad Khairil.......
know what? I don't want feel hurt again. swear I don't want! 
I just want to be a special girlfie for you.
may I? please say yes for this quest and I will smile =(

I NEED YOU BODOH!Sunday, January 29, 20124:58 AM leave goosebumps here

aku tulis ni bukan nk minta simpati kau.
tau x betapa smgt nya aku tggu kau td?
aku xtau la knp kita asik gaduh je.
penat !  aku xtau hujan dkt luar.
sumpah demi tuhan aku. xtau!
kenapa kau cakap mcm tu dkt aku?
kalau aku tau hujan aku da ckp dgn kau.
aku da suruh kau jgn dtg.
tapi sumpah aku xperasan lgsg hujan.
aku tunggu kau. aku mandi awal.
siap cpt2. kalau aku tau hujan aku
sendiri xsmpai hati suruh kau dtg.
aku tau kau penat dtg2 hujan n
kau bsh kuyup. kau rasa aku 
smpai hati ke tgk kau ,mcm tu?
kau melenting xtentu psl.
bodoh! sumpah aku sedih sgt.
kau egt aku saja xnak bg tau
kau yg hujan td??
aku xtau lgsg laaaa...
tapi skrg kau pun mmg da xprcaya aku.
dari smlm kau ragu2 dkt aku.
kalau rasa2 aku ni mnyusahkan..
tinggal jela aku. aku mmg xlyk kan utk kau..
aku ni bodoh. aku tau beban kan kau je kan.
aku xsebaik kawan2 kau. aku kecik hati sgt.
sorry blog. aku nk luahkan apa yg aku rasa je.
thanks sbb ada dgn aku blog.. 
kau ckp aku kena kuat kn?
sorry aku xblh kali ni.  =(
pay attention okTuesday, January 17, 201212:09 AM leave goosebumps here


hello blog. lama gila aku xjumpa kau.
haha. aku ada cerita sikit.
sbnrnya cerita bnyk.
tp sikit kan dulu la.
nt ada masa lg bru bnyk kan.
aku tiba2 sakit hati dgn
satu kaum hawa ni.
'adik' bf aku. erkkk
tolonglah. sumpah doh
aku benci kau.
ba** kalau ikot hati aku
la kan da lama kau tu aku
buang jauh2 dari hdup dia.
fikir sikit weh. aku ni cukup berperikemanusiaan.
haa amk kau baik tau ayt aku.
kau siap nk bg tau yg kau tu baik 
dkt dia. motif??
nk dia tu terima kau.
bapak ah. geli bodoh.
kau nk cerita dkt aku
apa yg kau da korban kan?
hahaha. bodoh la.
dlm dunia ni kau je yg berkorban. 
hahaaaa. biar tuhan je yg tau apa
pulak yg aku korbankan. huh
nk je aku remove kau dari fb dia.
tp aku ni ada rasa hormat lg
la dkt bf aku. aku xnk dia rasa
yg aku ni kongkong hdp dia.
xp la. aku xmntk pun bnda yg xbaik jd.
tp kalau tuhan tu nk bg xblh hlg jgk kn.
kau kata kau mtg. lau fikir la.
sumpah aku xprelukan kau dlm relation kami.
btw tyvm la sha ye. zzzzzzzzzz
buntuWednesday, January 4, 20128:49 AM leave goosebumps here

swear it's my bad bad day.
act aku betul2 xtau apa
yg ada dlm kepala otk ni.
sumpah mcm2 benda.
aku betul2 buntu.
sumpah. aku xnak ckp
apa2 skrg. satu benda pun aku xnk ckp.
biar je semua ni follow the flow.
aku betul2 susah skrg.
susah sgt2! boleh aku bertaubat?
trlampau bnyk dosa aku.
dosa dkt ibu bapa aku.
ok tu je. biar semua yg
jadi aku tanggung.
biar aku simpan baik 
dlm hati. aku kan strong.
just a smile from black things
in my heart =) ty
AGAINTuesday, January 3, 201210:28 PM leave goosebumps here

again. HUH
gaduh lg.
swear Imisshim

emotion : ='(
 kbai..
lamanyaa3:13 AM leave goosebumps here

fuhhh! =='
lama gila gila xupdate blog.
kemalasan and kebusyan melanda.
adess. banyak cerita nak
story act. tapi malas nak
update pnjg2. hee.
xp la nanti ada masa pnjg
aku update lg ok. 
ni boring smbil2 tunggu
si heart. hee nak pergi pasar malam.
excited ni da siap lama da. huhu
lamanya si heart ni. adess.
tgh busy lg kot.
haa meleweh kjp la.
aku kan mcm dah sayang
sgt dkt si heart ni. huhuhu.
tapi selalu gaduh je. haish.
xp la manja2 je tu. haha
aku pun syg SN aku. hee
semakin baik. tp class plk
yg makin mcm erkk.
hee nanti la continue.
heart da smpai. ILY ! 
←older posts
→newer posts