:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
swear I'm sad todayMonday, January 30, 20128:33 AM leave goosebumps here

SHIT ! aku xboleh la. aku mcm rasa smthng yg
 betul2 buat aku rasa sedih gila mlm ni. 
jumpa kau td. ya Allah aku xkuat. aku rindu sgt dkt kau.
 act aku rindu kau yg lama kenapa kau belai rambut aku td?sedih tahu! 
aku xboleh lgsg nak pandang muka kau. sebab aku akan rasa sedih sgt.
 aku xnak kau tau yg aku terlalu rindu kan kau rindukan 
masa kita bahagia dulu. aku xnak
 tunjuk air mata aku dpn kau.
 sebab aku nak jadi kuat. macam yg kau
 selalu ckp bila aku menangis.
 yes aku nak jd kuat mcm yg kau cakap.
 tapi maaf aku xboleh. hurmmmm.
 kenapa kau buat aku rasa sayang sgt dkt kau?
 kalau kau sakit kan aku.
 aku sumpah aku xnak ingat kau sampai mati. 
aku xnak dah rasa sakit. tolong buat aku rasa yg kau sayang aku. 
tolong yakin kan aku. please. sumpah aku sayang kau.
 tolong bg aku rasa macam mana bahagia nya kita dulu.
 kau tau? sbenarnya aku terlalu perlukan kau sekarang. 
tapi aku faham kau sibuk dgn kerja. dgn kwn.
 mybe aku terlalu mengada-ngada kan..
 tapi sumpah aku perlukan kau sekarang. 
kalau boleh aku nak kau ada dgn aku sekarang.
tapi tu xmungkin... entah bila kau nak spendtime dgn aku seharian?
aku excited gila sbb nk kluar dgn kau esok.
tapi kau terpaksa cancel. sebab kau kerja esok.
hee. sokay. aku akan cuba faham.
and aku nak kau tau yg aku okay je =)
←older posts
→newer posts