:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
my sadnessThursday, February 23, 201212:14 AM leave goosebumps here

comment awk tu seolah2 awk suka kan dia.
kalau saya jadi dia saya akan rasa comment tu istimewa.
"  angah <3 "
aku xmarah. cuma aku kecik hati sgt.
xtau kenapa tapi tiba2 aku rasa sedih
smpaikan jatuh air mata ni.
aku xpatut rasa mcm ni. benda ni semua
setimpal dgn apa yg aku penah buat dkt dia dulu.
awak amik balik fb tu. saya xperlukan..
saya xpatut stalker fb awak  sampaikan saya
sendiri rasa sedih. saya xkan buka fb awak lg sbb
itu hanya akan menyakitkan hati saya.
awak sorry.... tapi saya terasa sgt =(
kak sorry.. hurmWednesday, February 22, 20123:58 AM leave goosebumps here


I would like to share with u guys.
It's about my twin..
acteli I want to say through on her.
but I'm scared. 
so I decide to tell her by create this entry for her.
I hope she understand me.
kak, I know I hurt ur feeling.
I'm sorry..
I know my request are too much that day.
but I had to do that. I have no choice..
but I've explained all the truth to him.
and one more thing.
about message from him.
I don't know about it.
until one day that I going to KT with him.
I read that message and I've supprised.
but maybe he have their own reason.
I know it's all my fault. hurmm
kak,aku minta maaf sangat2.
aku harap kau dpt maafkan aku. 
aku janji aku xkan ulang lg salah aku.
aku pun xnak tipu dia lg.
mcm yg aku ckp haritu last
la aku minta tlg kau psl aku dgn hair.
aku xkan libatkan kau lg.
aku terlalu rindukan kau.
rindu saat kita sama2.
gelak sama,tgk movie sama,
buat assngmnt sama,mekap sama.
pkai bju sama. haha. poyo je kan aku..
aku sayang kau sampai mati kak.
kau kawan terbaik aku.
kau kakak tercomel aku.
kau kembar seiras aku.
aku xnak hilang kau. aku xboleh.


4 DAYS WITHOUT YOUTuesday, February 21, 201211:41 PM leave goosebumps here

hari ni da masuk hari keempat aku xjumpa MK.
hee lama laa.. walaupun 4hari je kan.
tp lama bg aku. mcm 4bulan. 
haa seminggu tu pulak bgaikan setahun utk aku.
haha mengada kan. aku rindu MK sgt2.
hari2 aku kira tinggal lg bp hari utk aku jumpa dia.
haa nak story sikit. skrg MK dah pandai tgk
Radit dan Jani haha terharu aku bila akhirnya
dia tgk jugak cita tu. dia actually xsuka tgk 
cita tu. sekarang dia da suka ckp
AKU SAYANG KAU BODO..
haha sweet jugak kau kan MK.
hee ok la tu je. aku pun nk smbung buat 
assgnmnt yg bergunung ni. erkkk..
orite have a nice wenesday <3<3
ergh!7:27 AM leave goosebumps here

aku rasa aku cemburu.
tapi cemburu aku tahap yg maximum 
nak mampus. haaa. xtau la aku
mcm xsuka budak tu. aku xsuka dia
sbb dia start xsuka aku. erghh!
aku try nk baik dgn dia dulu.
tp dia nmpk iri hati dgn aku.
aku nmpk dia xsuka aku.
kau tolong laa aku eh.
tolong aku jangan cari dia lg.
aku merayu dkt kau.
biar aku bahagia dgn dia.
kau boleh nk kwn dgn dia
tp kau xperlu sembunyi dpn aku.
xperlu nk kutuk2 aku. kalau
kau fair lyn aku mcm mana kau lyn dia
aku xkisah. aku pun blh jadi kwn kau
mcm mana dia jd 'abang angkat' kau
tu. so aku harap jgn la xsuka aku
sbb aku akn xsuka kau jgk. ty <3 
playbee - BiarMonday, February 20, 20128:14 AM leave goosebumps here



aku suka sangat lagu ni. suara dia unik sangat <3
My BF7:54 AM leave goosebumps here


hye. aku ada smthing nk cita..
dengan berteman hidup kan Mohamad khairil
aku cukup berterima kasih pada Tuhan.
sejujurnya walaupun dia tidak la semewah, se'brand
bf korang, dia tetap nmpak style pada aku.
mungkin dia ada bnyak kekurangan.
lumrah hidup. semua ada kekurangan sendiri.
bagi aku dia cukup baik untuk aku.
dia layan aku dgn baik, dia amik berat everything
pasal aku. mungkin dia terlalu mengongkong,
tapi itu semua sbb dia sayangkan aku.
aku lebih gembira kalau bf aku seorang yg 
mengongkong dpd 'buat xtau' .
aku yakin dengan dia yg dia sayang
and setia dgn aku. setiap hubungan
ada kala kita xjujur. tapi bg aku,
aku pernah buat silap tu dan aku
xkan ulangi. mungkin aku jenis yg
xboleh menipu. semua kantoi. huhu
tp tu bgs sbb Tuhan xnak aku xjujur.
aku bersyukur ada dia di sisi aku.
walaupun dia bukan budak belajar,
aku tau dia akan kerja keras..
bf aku xmcm bf korang semua.
dia x sehandsome bf korang,
dia x sestyle bf korang,
dia xsemewah bf korang.
tapi dia sempurna untuk aku.
apa yg aku perlukan ada pd dia.
cuma aku harap dia boleh lebih
gigih dan menyimpan duit utk masa 
depan kami insyallah..
aku juga harap kami sama2 boleh
mencuba sedaya upaya untuk buang jauh2
perangai yg xpatut ada..
aku percaya kami akan jalani semua
dengan baik kalau kami buang semua sikap
yg xbaik dan perlu saling memahami dan mempercayai.
aku dan dia akan berusaha untuk kebahagiaan kami.
aku juga harap korang akn buat yg lbh baik dari tu.
ini xd kena mengena dgn yg sesiapa. just luahan hati.
keep it up girl =)
4 month MKNASaturday, February 18, 20128:46 AM leave goosebumps here

Yesterday is 4month for MKNA..
pukul 1:00 am baru aku tgk jam
then terus wish dkt dia. huhu
terlambat 1jam pulak. hee
aku bersyukur ada dia dlm hidup aku.
layanan dia terlalu baik untuk aku.
dia jaga aku dgn baik spnjang 4bulan ni.
dia xpernah buat aku rasa sunyi.
dia selalu ada dgn aku.
dia xpernah buat aku sedih.
dia selalu gembira kan aku.
aku akan jaga dia dgn baik.
aku akan sayang dia setiap saat.
setiap org boleh berubah ke arah
kebaikan demi org yg dia sayang. haaa
 aku suka sgt Radit dan Jani.
adore dorang sgt. sweet gila! 
hope MKNA will be sweet like them <3
BOLA BOLA BOLA! hahaWednesday, February 15, 20126:18 AM leave goosebumps here

hello peps! 
hari ni aku nak share cita sikit.
haaa cerita dia best! (bg aku la)
aku buat something yg aku xpernah
buat seumur hidup aku. haha
gempak x cita aku. zzzzzzzz
aku tengok bola dkt stadium seh
haha fist time siak!
tu yg excited sgt. haha
benda yg paling aku xsuka
adalah 'tengok bola' erkk
sumpah tension gila kalau tgk bola.
(tapi tu dulu lah) tapi mulai semalam
aku jadi suka gila tengok bola! haha
tapi bola live dkt stadium la.
(dalam tv xnak!) lepas ni kalau 
ada bola aku
nak ikot syg aku g tgk bola dkt stadium!
xbawak aku siap la dia. hee
tapi aku ngantuk bila x goal2. haha
aku paling suka masa dia nak goal
kalau boleh aku nk lompat2 dkt situ.
tapi nt bf aku xngaku awek pulak. huhu
fist time jgk aku bgn nyanyi lagu negaraku.
haha lama gila xnyanyi lagu negaraku.
bf aku excited kan nyayi. huhu
tapi last2 Johor Fc kalah! swk yg mng. 
menyirap siak aku. ergh! 
tp ksian dkt bf aku dia yg excited sgt
nk ajk aku tgk bola tp dia boleh 
ckp semua sbb aku JFC kalah.
haa tu la sape suruh bwk aku.
aku ni badi sikit. haha
aku update entry ni sbb aku RINDU MK.
aku mcm rindu dia sgt. sbb skrg susah
sgt nk rasa happy gila bila dgn dia.
sbb asek gaduh je. maklum la aku kan..
xhabis2 nak buat salah, buat dia sakit hati je.
sekarang aku da xpakai fb.
td dia tny aku xnak pw aku balik ke?
aku jwb xnak. sbb aku xnak buat dia sakit hati.
and aku pun xnak sakit hati.
aku tau aku akan sakit hati bila 
tgk dia friend dgn adk angkat dia.
HUH aku xkuat nk tgk. 
aku xboleh ckp yg aku sakit hati sbb
aku tau salah aku lg besar dari 
sakit hati yg aku rasa ni.
so aku diam jela. ni la sbb aku
xnak berFB lg b.. btw aku sayang kau sangat!
sayang sgt. aku tau susah kau nak percaya aku
skrg. tp tu la knyataan yg aku sayang kau.
ermmm aku rindu mama aku.
xsabar nk balik sabtu ni. rindu adik =(
ok la ni je entry untuk hari ni. 
next entry aku nak cita something about my 
twin. IMISHERSOMUCH.. ily kakak <3
HBD MK ilyvmSunday, February 12, 20126:47 AM leave goosebumps here

HAPPY 11/2/2012 !!
haha over excited kejap.
nak tau x today hari apa?
SATURDAY ( HAPPY BORN DAY to MOHAMAD KHAIRIL BIN MOHAMAD SAID )
hee. dah tua la syg aku hari ni. 
haha. tp dia still sweet & sour for me =D
start dari jumaat minggu lepas
ada je dugaan untuk kami.
tapi aku xpernah putus asa untuk
pertahankan relation ni sbb aku
sayang dia until my last breath. hee
aku xkan sakitkan dia lg.
sempena bufday dia ni
aku nak buat hajat. hee
xmasal. tuan punya bufday pun
tak excited mcm aku. huhu
ok ni hajat aku -->
Tuhan tolong rahmati hubungan kami.
ok xpanjang pun. tapi padat. 
mcm2 yg aku dah buat untuk bufday dia.
means semua nya menyakitkan hati dia.
aku nak buat dia bahagia masa bufday dia.
yela setahun sekali kot.
tapi lain pulak jadi. tapi aku
nak semua tau yg aku nak 
Mohamad Khairil b Mohd Said 
ni yang terakhir untuk aku.
reader's please Amin for this statement =)
thank you..
Friday, February 10, 20123:20 PM leave goosebumps here

aku sayang kau tapi kau kata aku curang.
 aku penipu. aku game kau. 
takpe aku redha. aku pergi jauh dari hidup kau.
 kau jaga diri baik2. sorry aku pergi mcm tu je.
 tapi aku sempat cium pipi kau.
 aku hope kau akan bahagia tanpa aku. 
itu yg kau pinta. 
akusayangkhairiluntildie.
←older posts
→newer posts