:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
BOLA BOLA BOLA! hahaWednesday, February 15, 20126:18 AM leave goosebumps here

hello peps! 
hari ni aku nak share cita sikit.
haaa cerita dia best! (bg aku la)
aku buat something yg aku xpernah
buat seumur hidup aku. haha
gempak x cita aku. zzzzzzzz
aku tengok bola dkt stadium seh
haha fist time siak!
tu yg excited sgt. haha
benda yg paling aku xsuka
adalah 'tengok bola' erkk
sumpah tension gila kalau tgk bola.
(tapi tu dulu lah) tapi mulai semalam
aku jadi suka gila tengok bola! haha
tapi bola live dkt stadium la.
(dalam tv xnak!) lepas ni kalau 
ada bola aku
nak ikot syg aku g tgk bola dkt stadium!
xbawak aku siap la dia. hee
tapi aku ngantuk bila x goal2. haha
aku paling suka masa dia nak goal
kalau boleh aku nk lompat2 dkt situ.
tapi nt bf aku xngaku awek pulak. huhu
fist time jgk aku bgn nyanyi lagu negaraku.
haha lama gila xnyanyi lagu negaraku.
bf aku excited kan nyayi. huhu
tapi last2 Johor Fc kalah! swk yg mng. 
menyirap siak aku. ergh! 
tp ksian dkt bf aku dia yg excited sgt
nk ajk aku tgk bola tp dia boleh 
ckp semua sbb aku JFC kalah.
haa tu la sape suruh bwk aku.
aku ni badi sikit. haha
aku update entry ni sbb aku RINDU MK.
aku mcm rindu dia sgt. sbb skrg susah
sgt nk rasa happy gila bila dgn dia.
sbb asek gaduh je. maklum la aku kan..
xhabis2 nak buat salah, buat dia sakit hati je.
sekarang aku da xpakai fb.
td dia tny aku xnak pw aku balik ke?
aku jwb xnak. sbb aku xnak buat dia sakit hati.
and aku pun xnak sakit hati.
aku tau aku akan sakit hati bila 
tgk dia friend dgn adk angkat dia.
HUH aku xkuat nk tgk. 
aku xboleh ckp yg aku sakit hati sbb
aku tau salah aku lg besar dari 
sakit hati yg aku rasa ni.
so aku diam jela. ni la sbb aku
xnak berFB lg b.. btw aku sayang kau sangat!
sayang sgt. aku tau susah kau nak percaya aku
skrg. tp tu la knyataan yg aku sayang kau.
ermmm aku rindu mama aku.
xsabar nk balik sabtu ni. rindu adik =(
ok la ni je entry untuk hari ni. 
next entry aku nak cita something about my 
twin. IMISHERSOMUCH.. ily kakak <3
←older posts
→newer posts