:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
I NEED YOU BODOH!Sunday, January 29, 20124:58 AM leave goosebumps here

aku tulis ni bukan nk minta simpati kau.
tau x betapa smgt nya aku tggu kau td?
aku xtau la knp kita asik gaduh je.
penat !  aku xtau hujan dkt luar.
sumpah demi tuhan aku. xtau!
kenapa kau cakap mcm tu dkt aku?
kalau aku tau hujan aku da ckp dgn kau.
aku da suruh kau jgn dtg.
tapi sumpah aku xperasan lgsg hujan.
aku tunggu kau. aku mandi awal.
siap cpt2. kalau aku tau hujan aku
sendiri xsmpai hati suruh kau dtg.
aku tau kau penat dtg2 hujan n
kau bsh kuyup. kau rasa aku 
smpai hati ke tgk kau ,mcm tu?
kau melenting xtentu psl.
bodoh! sumpah aku sedih sgt.
kau egt aku saja xnak bg tau
kau yg hujan td??
aku xtau lgsg laaaa...
tapi skrg kau pun mmg da xprcaya aku.
dari smlm kau ragu2 dkt aku.
kalau rasa2 aku ni mnyusahkan..
tinggal jela aku. aku mmg xlyk kan utk kau..
aku ni bodoh. aku tau beban kan kau je kan.
aku xsebaik kawan2 kau. aku kecik hati sgt.
sorry blog. aku nk luahkan apa yg aku rasa je.
thanks sbb ada dgn aku blog.. 
kau ckp aku kena kuat kn?
sorry aku xblh kali ni.  =(
←older posts
→newer posts