:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
THANKS GOD FOR GIVING THEM FOR MEMonday, April 23, 20129:17 AM leave goosebumps here

Selamat malam semua.
hari ni aku boring sgt.
xtau lah kenapa. adesss!
nak nangis pun ada ni.
aku mcm ada satu rasa yg entah la ek..
xtau nk ckp cmne. mcm sedih pun ada.
mcm takut pun ada. huhu.
sokay la ignore bout that..
sekarang mmg pemalas betul nak update blog ni.
tapi tiba2 da new look kan blog ni. 
haa. abracadabra! cantik la blog saya ni.
actly adk Irene Rasha yg edit kan.
tyvm ye sayang. muah muah!
then aku nak cerita psl kehidupan aku vs bf..
pejam celik pejam celik dah 6bulan 5hari aku 
declare dgn Mohamad Khairil tu. 
mmg bnyk sgt pahit manis yg kteorg lalui.
tipu la kan dalam satu hubungan tu
xpernah ada pergaduhan, salah faham..
tu semua asam garam bercinta rite?
mcm mana besar kteorg gaduh, 
sikit pun aku xpernah rasa yg syg aku kt dia
berkurang.. aku pernah tanya dkt dia
sbnrnya awk boleh x nak hilang sy?
then dia ckp tak.. dia xboleh. 
alhamdulillah.. awak msh mampu bertahan
dgn perangai sy kan.. mcm2 yg sy buat dkt awk.
ty sayang untuk semua tu..
dan sy sgt takut awk give up dgn sy..
biar mcm mana pun pandangan org pd sy
ataupun awk. sy sikit pn xprenah amik kisah.
itu mulut diorang. belum tentu diorang
perfect kan.. sy akan perthankan awk
even dlm apa situation skali pun.
walaupun awk tu bukan husband sy.
tp awk adalah future husband sy.
sy bahagia sgt dgn awak. awak tau?
kenapa saya xboleh hilang awk?
sbb sy rasa sy terlalu bergantung pd awk 
spnjg sy ada dkt sini kan.
semua benda awk buat utk sy. smua bnda sy
akn kongsi dgn awk. awk dah jadi sbahagian
dari diri sy. kdg-kdg tu sy smpai terlupa 
utk utamakan family sy sndiri. awk sering ingatkan
sy tentang tu. awk ckp dgn sy yg apa-apa pn sy
mesti utamakan family.. and awk yg kedua...
tengok jela masa sy sakit tu.
sy xpernah lupa sikit pun tentang tu..
sy rasa sakit sgt masa tu and awk dtg kt sy
masa awk rehat magrib tu kan.
bdn sy pns masa tu.. tp sy rasa xd apa yg serious..
awk ttp brkeras nk bwk sy pergi check up.
smpai la doct check sy and doct sruh awk bwk sy
pergi HSI mlm tu jgk. padahal masa tu awk msih dlm waktu kerja.
tp awk tetap utama kan sy tnpa satu alasan pun..
masa tu awk nmpak risau sgt syg.. sy nmpak dari muka
awak yg awk trlalu risau. sy nk minta maaf
sbb buat awk risau mcm tu skali. smpai la
sy kena thn dkt wad. awk tau x masa tu sy 
takut sgt. takut nk masuk wad. sy terlalu takut
awk xd dgn sy. sy nangis xberhenti and
awk selalu ingatkan sy yg sy ada awk.
sumpah masa tu sy terharu sgt.
sy nampak betapa awk sayangkan sy.
sikit pun sy xsangsi dgn kasih syg awk pd sy..
awak dgn kwn baik sy jaga sy siang mlm
tnpa mengeluh.. mama, abah sy dtg and
sy tau mereka risau kan sy. slh sy sbb buat mereka 
kck hati. sy nampak dkt raut wjh abh yg abh 
trlalu kck hti dgn sy. abah mama, yim, adk...
aisyah nk minta maaf sgt sbb xinform korg dulu.
minta maaf jgk sbb susahkan korg.
aku tau korg sayang sgt kt aku kn..
mama, yim, adk suap aku mkn. terharu sgt!
abah pulak dgn ego dia. tp aku tau abah
sygkan aku. abah risau. abah belikan aku mcm2..
aku tau hati abah sbnrnya lembut. 
kalau la semua tau... aku terlalu sayangkan korang tau!!!
aku sayang mama, abah, adk beradik aku, MK, bff aku, family bf aku..
sumpah aku sayang semua!!
bertuahkan aku... semua org yd ada kt sekeliling aku
sayangkan aku. hee. panjang pulak aku melalut.
tapi kan ni semua yg ada dlm hati aku..
last word from me I LOVE YOU GUYS <3 <3
I LOVE TO WEAR HIS SWEATERFriday, April 6, 201212:19 PM leave goosebumps here


Hello peps <3
harini aku balik kota tinggi.
aku rindu mama dgn abah. 
tapi diorang mcm x je :(
hee sokay la..
aku pun rindu dekat MK.
rasa mcm da lama xjumpa plk. 
huhu mengada sungguh..
tapi kn b aku mmg rindu 
kau sangat.. HUH..
nanti balik org pulak belanja
BATTLESHIP eh..
sbb ksian b je yg blnja org 
minggu lps. smpai hbs duit b kn :D
haaa. actly td aku amik gmbr..
saja je sbb boring..
aku tido bersarungkan baju sejuk
merah kepunyaan bf ksygn aku ni.
aku rindu dia sgt. and aku akn
cium sweater ni and hilang rndu
sbb ada bau dia. suka sgt. wangi =)
haa ok la aku pn da mengantuk. rasanya 
da boleh masuk tido.
ok guys. goodningt and dream ur <3 yaa ;)
←older posts
→newer posts