:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
1/11/11 BEFORE GO BACK TO KTMonday, October 31, 20114:08 PM leave goosebumps here

morning reader's <3 <3
tadi last aku date dgn dia
before aku balik kota esok.
sumpah dia sweet sgt td.
dia nyanyi kn lagu utk aku.
2 lagu

1 : RINDU 1/2 MATI
2 : PEMILIK HATI

damn shit!!
aku terharu gila bila dia buat cmtu.
kau terlalu sweet ucuk. hee.
hari2 kau buat aku tersenyum.
even tadi kau bad mood.
sabar ye. org selalu ada utk awak.
ILY muah 3x Mohamad Khairil <3 <3
I MISS YOUR SMILE PREETY3:56 PM leave goosebumps here



happy early morning blogger =)
pg ni aku nak cerita pasal bff/girlfie aku. hee
nak tau x? aku sayang dia sangat2. 
sumpah aku sedih sgt bila dia ckp yg
dia 'rindu' aku td.
aku rasa bersalah sgt2!! shit =(
aku da xselalu dgn dia. 
n td aku buat dia tunggu aku.
shit!! bodohnya aku.
yang.. aku nak kau tau yg aku 
sayang kau sgt2! sumpah aku
sayang kau!! sorry sgt2
sbb aku da abaikan kau.
aku janji aku xkan abaikan
kau. aku nak kau happy. 
aku rindu nak tgk kau senyum..
rindu sgt!
aku hope aku akan buat kau happy
bila kita balik kota esok.
aku nak spend time dgn kau
aku nak kita happy balik mcm dulu! hee
last.. IMY <3 <3
SUPERB DAY WITH LOVER's !Saturday, October 29, 20114:55 PM leave goosebumps here




hye..
nak story sikit.
act nak story smlm.
tp smlm pnt sgt kn..huhu
btw semalam seharian
aku hangout+dating (DOUBLE DATE)
hee. aku dgn ucuk (Hairel Isyahfe,Iszz Danie,Siti Nurafiqah)
seronok sgt lepak dgn dorg.
 first g buat hair cut dkt e-vouge.
then g jmp kak fyda syg n
 tgk movie. then g DIVA karoke.
sumpah terasa dihargai sgt bila awak
nyanyi kn semua lagu utk org then
pandang je muka org.
tiba2 cm malu2 pulak. haha
chooii je.
 huhu
macam2 benda yg kitaorg buat.
swear it's amazing with u guys.
fiq, aku syg sgt dkt kau. 
Friend sampai mati !
kita buat hair cut sama2.
btw kau sangat cantik with your
 latest hair! (bukan hair ucuk tau) haha
ucuk.. org sayang sangat2 dekat ucuk! 
thanks sbb ucuk sayang org seikhlas hati.
org nak ucuk tau yg org sayang ucuk sangat. hee
ucuk janji eh sayang org smpai bila2! =(
ILY UCUK (Hairel Isyahfe) ! 
AWAY !!Monday, October 24, 20119:37 AM leave goosebumps here


SUMPAH AKU BENCI KAU!!
AKU TAK NAK TENGOK MUKA KAU LAGI!
PLEASE JANGAN MUNCUL LAGI DALAM HIDUP AKU!
AKU MERAYU. SHIT ! ! =(
UCUK KITASunday, October 23, 20111:34 PM leave goosebumps here

hye.
kita nak ckp yg kita sayang ucuk kita!
sayang sangat. hee.
dia smart harini berbaju hijau =)
hari ni penat sgt kerja. 
smpai terlupa order bnyk sgt!
dgn smua tension nk mrh2. hurm..
tapi bila tgk muka dia je aku mcm sejuk hati.
nak senyum jee. huhu. ty sebab teman org
kerja ye ucuk.
sorry kalau ucuk ada terasa
masa org ckp aku kau.
sorry kalau ucuk rasa org kasar.
tapi org da biasa.
kalau ucuk xsuka org boleh cuba ubah >.<
apa2 pun jadi org xkn berubah hati dekat ucuk
sebab org sayang ucuk sgt!
sorry sebab rembat ucuk punya ph n headphone.
huhu. kesian ucuk tido mlm ni xdgr lagu kan. hee.
ucuk da tido kan. tido la ye. mimpi org. hee
btw suka td ucuk ckp aku 'terima nikahnya' 
haha even gurau kan. org harap benda tu akan 
jadi kenyataan. Aminnn =)
ILYVM ucuk ! <3 <3
U NOT TRUST ME..Saturday, October 22, 20111:45 PM leave goosebumps here

sorry xtido lagi. 
awak..
org terasa sgt masa
awak cakap perempuan
mmg cmtu eh. hurmm
tp xp la. tpulang dkt awk
nk ckp ap pun. 
kalau awk betul2 kenal n syg
org mst awk x sama kan
org dgn prempuan lain.
just believe yourself if
u can't trust me.
hurmm. xp laa. byee

eh kejap..
tadi lepas awk call.
org rasa takut sgt!
org tiba2 rasa mcm awk
xsygkan org =(
awak tolong yee.
kalau awak rasa xboleh syg
org dgn ikhlas awk xpyh
dekat dgn org.
sumpah org xnk rasa sakit kecewa lg.
org merayu sgt =(
DECLARE WITH UCUK..1:06 PM leave goosebumps here

hye!!
today is my sweet day. hee
tadi kitaorg declare.
huhu happy sgt.
yaa now he is my cinta.
for me past is past.
tapi aku xnk berharap sgt kali ni.
sebab setiap kali aku berharap
mesti xjadi. so kali ni aku ni aku 
xberharap sgt. aku syg dia and yg selebihnya
serah kt takdir. hee.
tadi kitaorg lpk dkt azwa.
skrg hari2 aku akn tunggu dia balik keje.
kalau xjumpa dia aku mesti rindu
sangat dekat dia. hee. ngada..
ok la xnk celoteh pnjg2.
ucuk pesan tido awl harini. hee
so masuk tido dulu ye.

p/s : ucuk.. awk je yg sy ada sekarang. ILY ucuk ( Mohamad Khairil )
MAMA...Friday, October 21, 20119:52 AM leave goosebumps here

hey. hari ni aku da dgr suara my mum
n finaly my mum call n bercakap dgn aku.
tp sumpah aku sedih dgr mama ckp cmtu.
aku da kecewakan mama.
mama... kalau eca ni degil n keras,
eca minta maaf ye. 
mesti mama stress kan =(
Aisyah sayang mama sangat2 !
PLEASE GOD....Thursday, October 20, 20114:24 PM leave goosebumps here


awak.. 
saya sayang awak.
awak jangan la rasa xsedap hati.
sumpah saya risau.
saya takut.
saya xnak apa2 jadi dekat awak.
ye myb mcm terlalu awal
untuk saya sayang awak.
tapi saya xboleh tipu diri saya.
saya sayangkan awak.
awak, saya xnak apa2
yang buruk jadi dekat awak.
apa yang saya cakap ni 
semua datang dari hati saya.
sumpah saya xnak hilang awak.
awak please. saya cukup bahagia 
dengan awak. hari2 saya tunggu
awak balik kerja. biar pun lambat.
tapi saya tetap nak tunggu.
saya rasa selamat bila ada dengan awak.
please tuhan jgn apa2 kn dia.
aku xnak hilang org yg aku sayang lg.
cukup la apa yg aku pernah lalui.
PLEASE GOD =(
MY LIFEWednesday, October 19, 20112:08 PM leave goosebumps here


kawan.. 
aku sayang kau. 
sumpah aku sayang kau.
kau sgt berharga untuk aku. 
kau kawan terbaik aku. 
aku akan pilih kau daripada nyawa aku.
swear i mean it. 
kau selalu ada utk aku.
 kau fhm setiap apa yg aku rasa. 
aku cuma ada kau sekarang.
teringin sgt aku hug kau sekarang ni.. 
Siti Nurafiqah ILYVM
BODOH1:47 PM leave goosebumps here

sorry..
sorry tapi aku xkuat.
bodohnya aku bila aku tersayang dia.
sorry. tp aku xsngaja suka dgn
layanan yg kau bg dkt aku.
aku xtau knp. aku xtau ap yg hati aku rasa
aku mcm suka dekat kau. 
tapi aku xboleh. 
kau sayang dia. aku xnk ganggu kau.
aku memang selalu kalah
dalam bab2 ni. aku mmg
xlayak utk rasa disayangi ke?
hurmm. sorry saya xboleh pick up call
awk. saya malu sgt td bila
awak cerita yg awk suka dia,'ye saya xpatut
rasa sedih. saya patut tumpang gembira.
tapi saya xtau kenapa saya bodoh sgt.
kalau boleh saya nak lupakan
awak. saya nak suruh hati saya
sayang awk sbg kawan.
tapi kalau saya xboleh. saya 
terpaksa lupakan awk terus.
sorry =(
kawan10:36 AM leave goosebumps here

kawan..
kenapa sekarang kau asyik marah2 aku je?
hurmmm. sorry kalau aku terasa..
aku sedih bila aku tanya tapi kau mcm jwb mrh.
kau da xsayang aku ke?
hurmmmm. tapi ap2 pn aku tetap syg kau =)
Don't Know Why10:27 AM leave goosebumps here

hey reader's
aku tiba2 terdiam masa lepak ni.
aku mcm tiba2 rasa yg dia xsyg aku.
salah ke aku nak rasa disayangi lg? 
SHIT la dude! 
kau boleh x jgn spoil kan mood aku.
Kenapa aku mcm ni?
kesian dia sorang2 terdiam je.
hurm aku xtau kenapa
aku tiba2 xd mood la ucuk =(
sorry..
reader's....
i have not mood right now 
may I cry now? =(
SN Girlfie NATuesday, October 18, 20111:16 AM leave goosebumps here



Should I Share About This?

It's about my friend.
awak muncul dalam hidup saya
setelah saya menghadapi segala keperitaan itu seorang diri.
walaupun awk teman baru saya
tapi awak cukup bermakna dalam hidup saya
rasanya saya xboleh berdiri tegak tanpa awak.
awak selalu ada dengan saya. 
sampaikan orang cakap kita da macam twin.
tapi satu hari tu kita gaduh. 
dan itu mungkin salah saya.
saya rasa sunyi sangat. 
saya menangis.
 awak tak tahu itu.
tapi cukup la kalau awak tahu yang saya memang sayangkan
awak. awak da mcm tangan kiri saya.
tapi lepas tu kita ok.
 awak buat saya tersenyum kembali.
dulu senyuman pernah hilang dari bibir saya.
tapi sejak awak hadir dalam hidup saya
awak telah kembali kan senyuman saya tu.
awak buatkan saya rasa cukup dengan kehadiran
awak telah membuatkan hidup saya gembira tanpa
seorang bernama 'LELAKI'
THANKS AWAK!
ILY SN <3
LOVE DOESN'T NEED A REASONSaturday, October 15, 201112:21 PM leave goosebumps here

A Girl asked her Boyfriend


GF: Why do you love me? 
BF: I have no reason.
GF didnt like it 'n say
GF: No. Give me a reason.
BF: Ohkay... 'Coz you're beautiful, caring 'n attractive. 
Girl was satisfied, 
Then one day she got sick 'n look Terribly Thin, Pale 'n Weak... 
GF: Do you still love me?
BF: Now that you're not pretty 'n attractive do i have a reason to love you?
Girl Cried... 
The boy hold her hand 'n say... 
BF: Now you Understand? "Love doesn't need reasons. I Love You 'n still love you no matter what Happens."
Really don't know my fateFriday, October 14, 20113:44 PM leave goosebumps here

aku boleh berada di sini mahupun aku telah kau sakiti.
aku masih ada untuk kau.
 aku masih ingin menjadi salah 
satu daripada pilihan kau.
 walaupun aku tahu aku akan terluka lagi.
aku sentiasa ingin disayangi oleh kau.
 walaupun aku tau aku tak akan disayangi oleh kau.
 aku selalu ingin meningati kau walaupun aku tau tak pernah
sesaat kau ingat akan aku. 
aku sangat perlukan kau walaupun aku tau aku tak kan pernah dapat perhatian dari kau. 
aku bingung. 
kenapa aku masih sayangkan kau.
 walaupun aku tau kau tak sayangkan aku. 
aku tak ingin tunjuk semua ni. 
sebab aku tak nak kau tengok aku lemah. 
aku nak kau tau yang aku kuat tanpa kau. 
tapi aku tak boleh. 
cukup aku menipu diri sendiri. 
setiap hari aku lihat gambar kita. 
aku lihat setiap perkembangan kau. 
aku cukup suka bila kau update status tentang sayang kan seseorang. 
kerana aku merasakan aku lah orang yang kau maksudkan. 
walaupun aku tahu itu bukan aku.
 aku merasa cukup kecewa sehingga aku ingin berhenti berharap.
 tapi aku tak mampu. 
aku benar2 tak tahu apa yang aku inginkan dari kau M.A.M
aku takut merasa kecewa tapi aku sanggup jika itu satu2 nya cara untuk aku memiliki kau.
 tuhan. kenapa dugaan ini yang kau berikan untuk aku. 
ye aku redha. 
tapi aku penat berharap benda yang aku tak kan dapat memiliki.
 aku tulis semua ni bukan untuk kau rasa simpati. 
tapi ini yang aku rasa. 
aku tak perlukan rasa simpati. 
aku ingin hati kau betul2 menyayangi aku.
 aku tak nak rasa kecewa untuk kali ketiga. 
tapi kita perlu lepaskan dia jika kita benar2 sayang kan dia.
aku cuba dan masih mencuba =)
Berhenti Berharap12:37 AM leave goosebumps here

hey reader's..
aku nak cakap sikit
yang maybe aku tak nak
update blog about 'dude' lagi
it's nothing. maybe i'm so
obsesed love him. but he doesn't
feel that. i'm not wait for any guys.
i tried my best to forget about u.
act i really need u now. 
i have many problem that make me
down. ouch shit ! where are u
dear?? don't u feel that i need u right now?
hurmmm. nanti 11/11/11
kau kena datang tau untuk jadi
partner aku. tapi tu pun aku xboleh berharap act.
no. it just my dream.
but i really trust my fate and it will be okay. i trust it 
sorry. but i can't lied myself
and i tired to wait u that i don't know until when it will be going 
like this. so the best dicision. biar aku berhenti berharap.
seriously it's hurt. 
if u know this feeling. u will never make me feel 
like this. i'm sorry. I'm not waiting you again.
and I will go on with my bad life maybe.
BYE AND MYBE IT's FOR FOREVER <3

PROMISES.....Thursday, October 13, 20111:37 PM leave goosebumps here

hye blogger's..
nak luahkan smthing.
but i'm not sure dat 
this is the rite thing
i felt. i'm just need
him. need him into
my life. i'm waiting for him.
awak, bila awak nk
tunaikan janji awak?
please answer me.
kalau awak xboleh
tunaikan.. just let 
me know. so that
i can away from 
ur life. datsss...
FunnybodohMonday, October 10, 201112:01 PM leave goosebumps here

hey guys. ada sorang budak
ni dia pergi toilet then dia
da masuk toilet tu and 
da lepas kan hajat kecil
dia. tina2 baru dia perasan yang toilet
tu xd air. hahhahaha. memang
 bedekah gila aku tgk =D
Today I'm Sad11:41 AM leave goosebumps here


today aku nak share something.
aku rasa macam sedih sangat ..
kenapa aku perlu rasa mcm ni?
aku memang xlayak kot untuk rasa
disayangi oleh orang yang aku
sayang. terasa macam kerdil nya
diri nya ni. hurmm.
aku nak dia sayang aku mcm mana
aku sayang dia. tapi kenapa dia
xboleh terima cara aku.
jangan sesekali sama kan aku
dengan ex2 kau tu. i hate that.
awk, kalau ada jodoh kita,,
saya nak awak tau yang saya
still tunggu awak. tapi saya
takut untuk berharap sampai kan
satu tahap tu saya rasa nk berhenti
berharap. tapi xp la. awak fikir
 mana yg terbaik untuk awak.
awak dah besar kan =)
tapi wht can i do. just take it
like see the moon and star at the
sky =)
TAKUT ..Thursday, October 6, 20119:55 AM leave goosebumps here

ku tahu kamu bosan, ku tahu kamu jenuh
ku tahu kamu tak tahan lagi
ini semua salahku, ini semua sebabku
ku tahu kamu tak tahan lagi
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
(jangan sedih, jangan sedih
aku pasti setia)
reff:
aku takut kamu pergi
kamu hilang, kamu sakit
aku ingin kau di sini
di sampingku selamanya
(jangan takut, jangan sedih
aku pasti setia)
repeat reff
aku ingin kau di sini
di sampingku selamanya
aku takut (jangan takut) kamu pergi (takkan pergi)
kamu hilang (wooo), kamu sakit
aku ingin (aku juga) kau di sini (bersamamu)
di sampingku (di sampingmu) selamanya
waiting...Sunday, October 2, 20112:33 AM leave goosebumps here

hello.. 
hari tu aku ada pergi____
saja nak datang jumpa dia.
memang berharap gila 
nak jumpa dia. hahahaha
tapi bila smpai je dekat ____
dia terus senyap. huhu.
act memang sgt dissapointed.
tapi aku xboleh nak salahkan
dia. myb dia ada hal or
memang xnak jumpa aku.
sokay. aku pun balik la. 
even memang rumit hari tu.
takpe laaa. dat's just bad memory =)
←older posts
→newer posts