:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
Today I'm SadMonday, October 10, 201111:41 AM leave goosebumps here


today aku nak share something.
aku rasa macam sedih sangat ..
kenapa aku perlu rasa mcm ni?
aku memang xlayak kot untuk rasa
disayangi oleh orang yang aku
sayang. terasa macam kerdil nya
diri nya ni. hurmm.
aku nak dia sayang aku mcm mana
aku sayang dia. tapi kenapa dia
xboleh terima cara aku.
jangan sesekali sama kan aku
dengan ex2 kau tu. i hate that.
awk, kalau ada jodoh kita,,
saya nak awak tau yang saya
still tunggu awak. tapi saya
takut untuk berharap sampai kan
satu tahap tu saya rasa nk berhenti
berharap. tapi xp la. awak fikir
 mana yg terbaik untuk awak.
awak dah besar kan =)
tapi wht can i do. just take it
like see the moon and star at the
sky =)
←older posts
→newer posts