:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
I dream to be a wifeFriday, November 30, 20126:28 AM leave goosebumps here



Hari ni rasa nak update blog lagi. aku sebenarnya jelouse tengok cousin aku da nak tunang. baru setahun couple nak tunang dah. aku ni da setahun jugak. setahun 2 bulan dah. haihh. tapi sama je. cousin aku kerja biasa2 je, xtetap lagi kerja nyaa. tapi MK? hurmm xpe laa. semua benda yang terjadi dalam dunia ni pasti ada sebab dan hikmahnyaa. Tuhan tu lebih tau apa yang perlu dan apa yang xperlu untuk umat nyaa. aku serah semua dekat Tuhan soal jodoh aku. mungkin Tuhan nak hidup aku stabil dulu, ada harta sendiri and bakal suami aku punya pendapatan yang teteap dan stabil untuk isteri dan anak nya insyallah. haha aku da merepek panjang ni. apa lahh. 


tapi xpe la tu semua impian aku and insyallah aku akan berusaha lebih untuk capai cita-cita aku and insyallah time tu baru boleh fikir nak berumah tangga. hew hew..  insyallah aminn. tapi aku ada something yang aku belum boleh terima about my bf, biar aku je tau apa benda tu. tapi insyallah kalau dia sayang aku dia mesti bekorban untuk aku kan. aku xminta banyak pun. tapi kalau dia xboleh buat apa yang aku minta aku sendiri xpasti yang aku nak bersuami kan dia. tapi kalau dia sayang kita insyallah dia akan usaha kan untuk kita kan? harap harap laa. aminnn.. btw kawan kawan tolong doakan kebahagiaan aku ye. ok lah sampai sini je. nanti nanti smbung lagi dengan cerita lain pulak. insyallah.hee bye sweet pie <3



aisyah and khairil Thursday, November 29, 201212:00 PM leave goosebumps here






Ehhh xjadi nak tido pulak. nak update lagi satu. pasal MK. tapi nak update sikit je
sebab mata ni da xstabil lagi. haha sebab tadi da update untuk cik eny sayang. hee
aku dengan MK dah 1tahun 1bulan 12hari. hubungan kami baik. dia semakin
sayang aku dan aku pun semakin takut kehilangan dia. tapi sekarang ni kami dah
jauh. sebab aku da xbelajar dekat PG tu. hurmm. harap-harap la hati kami
xjauh.MK awak kena la rajin rajin datang sini yee. aku pun free aku mesti datang 
sana jumpa kau, heheh. ok la nanti sambung lagi cerita. betul betul mengantuk
dah ni. korang semua doakan aku dengan MK stay for forever yeee. hee thank you :)
Night peeps <3



Eny Safiqa11:30 AM leave goosebumps here




Lama sudah xupdate blog ni. banyak cerita tapi belum ada feel nak update. hee
nak cerita about my best friend. nama dia Eny Safiqa.cantik orang nyaa. untung 
siapa dapat dia tauu. dia baik sangat. selalu tolong aku kalau aku susah. actualy aku 
kenal dia da 2 tahun setengah. dari masuk belajar lagi. dia la org pertama yang paling
 rapat dengan aku. sebab dia roomate aku dekat hostel masa sem 1 dulu.. dia baik 
sangat. seronok duduk satu bilik dengan dia. susah senang sama2. jalan2 sama2.


and paling penting sebenarnya dua2 penakut. hahaha. rindu nyaa laa. rasa macam nak 
balik sem1 semula. dia ni dari dulu blur haha aku engat sampai sekarang. tu yg selalu buat aku
gelak.hehe maaf ye eny. tapi blur blur pun hati bersih. dia xpernah gaduh dengan aku.
kitaorang sgt serasi bersama. tapi kalau kalau aku ada buat kau ter kecik hati aku 
minta maaf yee (susun sepuluh jari). hew hew. teringat masa kiteorang makan
roti canai banyak banyak. makan nasi xnak tapi beli roti canai sampai dua dengan
roti sardin / roti telur. haha. ingat lagi tau. haha. lepas tu dia suka minum air jus oren.


makan xingat dia suka apa. hehe sorry. dulu masa aku kenal dia, dia happy sangat.
aku selalu nampak senyuman dekat muka dia. dia happy sangat dengan bf di (kecik).
selalu jumpa, selalu pergi jalan, selalu pergi holiday. haa semua sama sama.
tapi sekarang bila aku naik sem baru and start rapat dengan dia balik, aku perasan
yang dia dah lain. xmacam dulu, xmacam eny yang aku kenal dulu happy go lucky.
rupanya dia ada problem dengan bf dia (kecik). bf dia dah lain. layan dia xmacam dulu.


erghh kenapa lahh. kalau aku tau dia tu nak buat kawan aku mcm ni aku xkan bagi dia
kawan dgn kecik. haihh kenapa la kawan aku kena rasa sakit sampai mcm ni. dia
 xpatutkena macam tu. dia baik, setia jujur. hurmm. tapi sepanjang aku kenal dia, aku 
cukup tahu yg dia kuat, dia tabah. dia boleh face semua dugaan utk dia.
tapi biasa la, sekuat kuat perempuan kadang kadang rapuh jugak. tapi aku nak
sangat tengok dia mcm dulu. aku harap sangat dia tabah utk face semua ni.


eny, aku nak kau tau aku selalu ada dengan kau doh. kau ada apa2 masalah
insyallah selagi aku mampu aku mesti tolong kau. kau da mcm adik aku sendiri.
aku teringin nak makan roti canai banyak banyak macam dulu dengan kau. 
heheh. makan puas puas bila tension kan. haha. btw jaga diri baik baik jangan
pernah lupa aku ehh. nanti aku da xde dekat sana siapa nak tengok2 kan kau :(


kau kena kuat ok jangan lemah sgt. apa apa pun aku selalu ada dengan kau.
anything just call or text or whatsapp aku tauu, aku terus pecut smpai depan uma
kau. hahaha. dah laa. aku pun da mengantuk ni. xsabar nak membuta. hee
kau mesti da berdengkur kan. haha. ok lah Good Night . sweeet dream 



My BigBangWednesday, November 14, 20129:56 PM leave goosebumps here










GOSHHH !!!!
I'm crazy with BigBang!!! Look at upstairs my boyfriends.so handsome right??
I fall in love with T.O.P and GD!I wish I will meet them soon. insyallah..they have superb voice.
I love to heard all of BigBang' songs. It's BLUE , MONSTER , TONIGHT.
hehee. ok i will continue my update later yaa. I want to go to lunch.
dadaaa <3



My Twitter 1:09 PM leave goosebumps here



Hey I don't want to talk much. 
just need you to follow my twitter.
my username @ecalaslie
hee ok thank you <3



I wanna be like AD ! so sweet Saturday, November 3, 20122:16 PM leave goosebumps here





I remember your hug forever MK10:00 AM leave goosebumps here


Selamat malam bloger. hehe
lama sgt dah xupdate meandyou ni.
busy sgt laa malas type pnjg2 pun ada jgk. heheh
kehidupan saya dgn si bf (MK) sgt baik.
kalau x gaduh tu bukan nama nya bercinta kan.
ada sekali ni kan kitaorang gaduh smpai
masing2 rasa sakit means 'heart pain' la.
tapi malam tu aku rasa yg aku betul2 xnak hilang dia.
dia yg terbaik utk aku! 
dia dah tunjuk kan yg dia betul2 sayang aku.
God no one cried just for me means 'a guy'
but he cried for me. from his heart.
 i can see the honest in his cry.
tapi ramai salah faham kann. lelaki nangis utk perempuan?
perghh malu woiii. haha. 100% salah! 
aku tabik lelaki yg menangis utk perempuan 
yg dia syg. kita sendiri boleh nampak betapa
dia sayang kan perempuan tuu. 
tapi jangan la yg asek nangis je xtentu psl.
tu cengeng nama nyaa. haiyoo tu baru malu.
haha. aku sangat bertuah sbb aku jumpa
lelaki yg beul2 sayang,cinta dan xmahu kehilangan aku.
God thank you very much for gave me a man 
that love me perfectly. saya xkan lupa betapa kuat 
dan ikhlas nya pelukan awk masa tu sayang..
awak yang terbaik dan saya berdoa agar Tuhan
jodoh kan kita berdua dan kekal kan
perhubungan kita sepangjang hayat. Aminn :)
←older posts
→newer posts