:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
Eny SafiqaThursday, November 29, 201211:30 AM leave goosebumps here




Lama sudah xupdate blog ni. banyak cerita tapi belum ada feel nak update. hee
nak cerita about my best friend. nama dia Eny Safiqa.cantik orang nyaa. untung 
siapa dapat dia tauu. dia baik sangat. selalu tolong aku kalau aku susah. actualy aku 
kenal dia da 2 tahun setengah. dari masuk belajar lagi. dia la org pertama yang paling
 rapat dengan aku. sebab dia roomate aku dekat hostel masa sem 1 dulu.. dia baik 
sangat. seronok duduk satu bilik dengan dia. susah senang sama2. jalan2 sama2.


and paling penting sebenarnya dua2 penakut. hahaha. rindu nyaa laa. rasa macam nak 
balik sem1 semula. dia ni dari dulu blur haha aku engat sampai sekarang. tu yg selalu buat aku
gelak.hehe maaf ye eny. tapi blur blur pun hati bersih. dia xpernah gaduh dengan aku.
kitaorang sgt serasi bersama. tapi kalau kalau aku ada buat kau ter kecik hati aku 
minta maaf yee (susun sepuluh jari). hew hew. teringat masa kiteorang makan
roti canai banyak banyak. makan nasi xnak tapi beli roti canai sampai dua dengan
roti sardin / roti telur. haha. ingat lagi tau. haha. lepas tu dia suka minum air jus oren.


makan xingat dia suka apa. hehe sorry. dulu masa aku kenal dia, dia happy sangat.
aku selalu nampak senyuman dekat muka dia. dia happy sangat dengan bf di (kecik).
selalu jumpa, selalu pergi jalan, selalu pergi holiday. haa semua sama sama.
tapi sekarang bila aku naik sem baru and start rapat dengan dia balik, aku perasan
yang dia dah lain. xmacam dulu, xmacam eny yang aku kenal dulu happy go lucky.
rupanya dia ada problem dengan bf dia (kecik). bf dia dah lain. layan dia xmacam dulu.


erghh kenapa lahh. kalau aku tau dia tu nak buat kawan aku mcm ni aku xkan bagi dia
kawan dgn kecik. haihh kenapa la kawan aku kena rasa sakit sampai mcm ni. dia
 xpatutkena macam tu. dia baik, setia jujur. hurmm. tapi sepanjang aku kenal dia, aku 
cukup tahu yg dia kuat, dia tabah. dia boleh face semua dugaan utk dia.
tapi biasa la, sekuat kuat perempuan kadang kadang rapuh jugak. tapi aku nak
sangat tengok dia mcm dulu. aku harap sangat dia tabah utk face semua ni.


eny, aku nak kau tau aku selalu ada dengan kau doh. kau ada apa2 masalah
insyallah selagi aku mampu aku mesti tolong kau. kau da mcm adik aku sendiri.
aku teringin nak makan roti canai banyak banyak macam dulu dengan kau. 
heheh. makan puas puas bila tension kan. haha. btw jaga diri baik baik jangan
pernah lupa aku ehh. nanti aku da xde dekat sana siapa nak tengok2 kan kau :(


kau kena kuat ok jangan lemah sgt. apa apa pun aku selalu ada dengan kau.
anything just call or text or whatsapp aku tauu, aku terus pecut smpai depan uma
kau. hahaha. dah laa. aku pun da mengantuk ni. xsabar nak membuta. hee
kau mesti da berdengkur kan. haha. ok lah Good Night . sweeet dream 



←older posts
→newer posts