:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
miss himSunday, September 18, 201111:36 AM leave goosebumps here

halooo..
sorry, but i really miss him.
i miss him when i look at
our pict. hee. but what can
i do. just remember our memory
by own =(
orite dats for tday.
sleepy da ni. nite. muahh <3
xjadi tido pulak. hahaSaturday, September 17, 20111:14 PM leave goosebumps here

eh hyeee.
xjadi nak tido.
nk updte lg satu kisah.
huhu. suka hati je kan.
tadi tgk fb. ramai pulak
yg IM. mentang2 la da
xd in a relationship.
suka hati awak je nk
IM IM saya. hish awk2 sekalian
ni. xmau la. sy xsuka laa.
sorry ye. nk ckp terus takut
kck hati n mrh dkt kita.
so updte blog jela. hee.
tp xp la. awk2 tetap friend fb sy ;)
haa. one more.
sy suka la buka blog sy ni.
sbb lagu dia best. hee.
sy suka lagu ni. aww.
sorry kalau statement ni
poyo n kerek je kan.
tp x pun sbnrnya.
just boring. tu yg updte
like blaa blaa blaa.
hee. ok la. ni betul2 
pnya nk tido. huhu. nitesss. muahhh 
apa ek title dia...1:08 PM leave goosebumps here

hye..
blog ni nt da x berkisah
tntg seorang kekasih lg.
sehingga la sy jumpa dgn
hero saya. hee
act saya nak prince charming
saya la. tapi xd pun =( haha
taste tggi. mmg xlah. huhu
dulu sy prnah ckp yg sy xnk
org lain dah. nak AF je. haha
tapi bila skrg.. jodoh xd dgn dia
sy terpaksa la sy cari new one.
hahaha. sbnrnya xnk cari.
mmg xcari pun.
tapi.. sis kita pernah ckp
nanti kita mst jumpa new one and
insyallah kita da x egt kt
dia mcm org gila yg gila. haha
so sy tggu jela. kalau ada jodoh yg akn
dtg nt. huhu. poyo je. tp nk yg betul2
pnya jodoh. alaa penat la nk break2 ni.
buat seksa diri je. haiyaaaa.
ok la reader's. dats for today
sudeh ngantuk mau tidurr ;)
AngahFriday, September 16, 20115:03 AM leave goosebumps here


hye reader's..
yang comel2 ni angah sy.
dia ni terlebih peramah
n terlebih periang.
even dia ada prob dia
still tersenyum.
dia selalu cita prob dekat sy.
bnyk prob dia.
tapi sy tau dia kuat org nya.
so always make me happy ye angah =)
Desktop4:56 AM leave goosebumps here


ni Desktop lappy saya =)
nak tau sape sblh saya tu?
tu la twin saya.
huhu.
ramai yg cakap dia
twin saya. even dekat 
luar jb. huhu.
tu la dia Siti Nurafiqah <3
tumblr4:46 AM leave goosebumps here


hey Blogger!
I have tumblr.
new tumblr.
baru nak try.
url : ecalie.tumblr.com
hee. dats <3
BF (friend)4:29 AM leave goosebumps here

hye reader's..
I want to share smthing. 
I got the new bf.
hee. means boy friend (kawan)
i make a dicision just now
that i don't want hate him
so i make him as a beloved 
friend <3
his name Ahmad Firdaus =)
I have a sweet GF !3:36 AM leave goosebumps here

hye reader's..
mood i now da better than yesterday.
now nk story about my beloved GF.
dia cantik tau. comel, kurus, cute..hee
act i rasa better sikit cause fiq onl n dia buat i 
tersenyum. huhu.
mmg sedih hilang BF..
but i still have my lovely GF
and she can make me happy
like before this.
awak.. kita sayang awak tau
kita just ada awak. sbb awak la yg selalu ada
dekat saya when i happy and sad.
kita happy sgt sbb dpt jadi
sahabat awak Siti Nurafiqah.
hee. kita sahabat selamanya tau with Ama Lyn , Fiza.
My blog just a memoryThursday, September 15, 201110:47 PM leave goosebumps here

hyee. my blog just a memories for me. and It's nothing now.
act aku xnk update blog. tp aku xboleh. aku xd sape2 nk luahkan semua ni. 
kenapa aku selalu rasa kecewa patah hati. kenapa? swear I can't ! 
dari semalam aku mcm ni. nangis xberhenti. i try xnk ingatkan u.
 i xnak ingat semua yg u cakap semalam. i betul2 xtau kenapa u buat semua ni. 
alasan u betul2 x logik. apa salah yg aku buat? kenapa aku kena tanggung semua ni.
 seriusly aku xsanggup. mcm mana aku nk teruskan hidup ni? It's nothing at my life. 
semua da pergi dgn semua yg u ckp semalam. aku teringat semua kenangan kita. 
every time I go to every place we was go I will remember all our memories. 
each of our memories. xsatu pun I lupa b. u jaga I masa I excident, u sapu kan i ubat. 
u bg i mkn ubat. u belikan i gel dekat kedai mama u. oh shitt! how i can accept all of this. 
kalau i lalu dpn kdai mama mcm mana i nk buat? kalau i terjumpa u mcm mana i nk lari?
 semua benda yg berakaitan dgn u mcm mana i nk elak? nk lupa? why u do this for me?
 u da pnah janji nk jaga i nak jaga relation ni. tapi apa yg u da buat? u broke all ur promisses.
 i pernah janji dkt diri ni yg u yg terakhir utk i.why too much i must accpet?
 terlalu bnyk dugaan utk aku. kalau aku sakit sape nk jaga aku? 
kalau aku semput lagi sape nk bg aku mkn ubat? sape nk jaga penyakit aku lg?
 oh shitt. sape yg nk teman aku masa wedding kaka aku nanti? mcm mana aku nk ckp dgn mama? 
aku takut aku malu... b kenapa buat i mcm ni? why? i sanggup tunggu u.
 u ckp u xd mood. ok i bg u masa. then tiba2.. afer a week i tggu u. 
u buat decision yg mcm ni. kwn aku ckp aku kena kuat.
 aku kena tunjuk dekat dia yg ad laki lbh baik aku blh dpt. tp awak.. mcm mana?
 saya cuma sayangkan dia.. dia pernah ckp 'kalau xboleh berjanji jgn berjanji' but now.. 
u yg da taburkan mcm2 janji dekat i and u da mungkir semua janji u. hurmm. entah lah. 
aku xboleh ckp n buat apa2 lg. kalau aku rosak lepas ni. kau akan menyesal. xkesampaian hajat aku nk date dgn dia. nak bercuti dgn dia. after this my life empty. and i don't know how to handle it.

u continue ur lwonderfull life b. and i will continue my fuckin bad life. i hope u will happy without me. 
i can't call u 'b' or 'bf' cause u are not mine now. Ahmad Firdaus b. Hishamudin are not mine. 
bfcomelWednesday, September 14, 201111:55 AM leave goosebumps here

hye reader's.
td tgk pict dia yg latest.
comel sgt.
huhuhu.
bila la si comel saya 
tu nak ada depan mata ni 
heee.
ok la. tu je nak share
cause td sbnarnya da
nak tido.
tp tgk dia onl plak.
tu yg tgk wall dia kjap. 
mana la tau kot2 terindu kat dia
kan. tp now rindu jgk la sikit =D
oritesss yayang. flying kiss from me <3
mood : wonderfull ~
sad story's someoneTuesday, September 13, 20116:04 PM leave goosebumps here

hey reader's.
nk share smthing.
memandangkan class
start pukul 10.
aku onl kjap la. updte blog.
huhu.
act td aku ad baca
blog smeone ni.
aku rasa puas kot
aku baca kesedihan dia.
n aku xsmpai hati plak nk
biar dia terus bersedih.

Note for his bf now : please la kau jaga dia baik2 ye. kau jgn buat dia sedih. aku rasa dia da puas bersedih   kot before dis dgn bf dia. lg pn kau pnah ckp dkat aku dulu before kita break up yg kau ke S.alam nk dpt awek's model kan. then kau da dpt pn now. so kau kena la jaga dia baik2 ok. jgn buat dia rasa mcm mana aku rasa dulu. ok kawan =)
warnawarnihati9:05 AM leave goosebumps here

hey reader's =)
aku nak share sikit pasal 
feeling today. hee
aku rasa mcm sedih.
haha. ntah la.
rasa mcm kekok gila.
tadi aku Im chat dgn bf.
da mcm dia bkn bf aku.
mcm ex aku.
hahaha. sumpah aku sedih =(
but I'ts ok. aku xblh nk
beharap sgt.
kalau ada jodoh dgn bf ada lah.
kalau xd xp la. bkn rezeki. kan.
haha. yg penting...
kita ENJOY! haha =D
loveMonday, September 12, 20116:49 AM leave goosebumps here

space ni sy create utk gf sy yg plg sy syg.
hahhaha. poyo kan. hee
awk,sy tau sy bnyk gila buat awk mrh,sedih,kecik hati,terasa.
sumpah sy xsngaja buat tu semua.
sy sedih gila ble baca blog awk yg utk sy tu.
sy pun sedar yg kita da xrapat cm dulu.
but now.. I'll try my best to change my self.
aku nk sgt kita mcm dulu.
remember it ILYSM fiq !
ni dia si comel aku hee <3
INNOCENT6:41 AM leave goosebumps here

yayang. kenapa awk mcm tu ek?
sy tau awk da xbaca blog sy.
da x amk tau psl sy.
huhu.
sy xtau nak wtpe lg.
sy just sabar n tggu.
kalau ada jodoh kita ad la kan :)
just take care yourself <3
happy hippy with bunnySaturday, September 3, 20119:47 AM leave goosebumps here

seriously thanks God cause make me happy.
swear aku xnk sakitkan hati bf lg.
aku sayang dia gila.
hee. tadi aku dtg uma nk pujuk dia.
huhu. then kteorg beraya uma mbe dia
smpai la pukul 12 gitu. 
lega sbb dpt lps rindu sikit. 
aku pgg tgn dia kuat2.
cmtu jgk aku syg dia kuat2 =D
nak jaga bf sebaik mungkin.
nk buat dia happy je.
insyallah =)
dia sorg yg ad dlm hati aku skg.
I swear it's true ! hee
ILYVM Ahmad Firdaus syg <3
SHITFriday, September 2, 20114:20 AM leave goosebumps here

hey. betu ke pasal orang tua ckp
kalau bg baju dkt bf nt xpnjg jodoh..
is it rite? please tell me.
HURMMM
LOLThursday, September 1, 201112:09 PM leave goosebumps here

dia ckp bg dia masa.
jgn call dia bnyk kali.
aku just blh ckp ok.
and tunggu.
ada or xd jodoh
aku terima
tapi sumpah sedih =(
INSYALLAH10:43 AM leave goosebumps here

tadi aku tgk cerita Insyaallah.
best sgt2!
sedih smpai ternangis sikit masa abg
dia kena tikam.
ingatkan mati.
rupanya tak.
penat je nangis. hahahaha.
tapi ending dia aku suka. best.
semua ada n bahagia.
cmtu jgak aku nk kau dgn aku bf =(
BF10:07 AM leave goosebumps here

SHIT !
aku sayang bf.
aku sayang dia sgt2.
every time aku tgk pict
dia n pict kitaorg
aku nangis sorang2. 
stupidshit!!!!
aku ingat dkat dia every seconds
every things i do.
hahahahahhahahaha.
boleh gila ni aku! 
haha.
just patient =)
SCARED9:58 AM leave goosebumps here

bf...
aku rindu kau lah.
hurmm.
aku xtau ap yg akn jd dgn relation ni.
sumpah aku takut.
aku takut sgt..
aku xnak hilang kau.
haha. bodohnya
kalau aku tau aku xnak 
dah couple2 ni.
sumpah seksa. 
hurmmm.
I will smile every second.
I strong lah =D
but ...
god please...
 give me a strength =(
←older posts
→newer posts