:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
Moment'sWednesday, August 31, 201110:12 AM leave goosebumps here

aku rindu bf.
td aku kasar dgn dia
xpatut betul
then now dia marah
n xtext aku dah.
very3 sadness :(
but sokay cz aku tau
mmg salah aku.
bila mcm ni aku jadi takut
hurmmmm.
teringat time 2nd date (kt ats tu pict nya)
tp sbnarnya time tu blm declare pn. hahaha
kitaorg lepak daiman bowling.
siak lah!! serious aku rindu kau b.
and seriously sorryyyyy for dat.
ILYSM Ahmad Firdaus <3
So Sweet my bfSaturday, August 27, 201112:59 PM leave goosebumps here


MeetmybunnyFriday, August 26, 20119:11 AM leave goosebumps here

hye guys.
td sy meet bf.
dia pick up sy
balik rumah kota.
first nampak dia
tuhan je tau yg happy nya sy
tgk dia snyum. 
ty sbb agkt kn brg sy yg bnyk
gila tu. smapai penuh kereta
awak. hee. td comel je
tgk bf tolak troli. huhu
nanti nk meet lg ye bf <3

-DONE-
DATE8:51 AM leave goosebumps here

hye. kdg2 jelous tgk couple date.
 snap sweet2 pict. haha. 
act sy blm secara rasmi date
 dgn bf kesayangan ni. huhu.
 da 3bulan tapi blm pnah formal date.
 means date derdua pergi jalan2 
exclude ad kerja or apa2.
sy teringin loo! hee.
tapi xp. sy fhm bf
bz kerja so xblh la
nk date :) nanti awk amik 
cuti ye bf. kita g date.
jalan2 and holiday. 

-DATS-
aku sukaWednesday, August 24, 20118:52 PM leave goosebumps here

Ade gf susah.takde gf pun susah.erkk..kbai -_____-

hahaha. statement panas.
statement yg buat aku sakit hati+sedih gila
ty sbb show dkt semua. appreciate dat <3
lain kali mention sikit nama.
alang2 kan. biar semua tau.
senang. 
9:40 AM leave goosebumps here


What Is Hemophilia?

Hemophilia (heem-o-FILL-ee-ah) is a rare bleeding disorder in which the blood doesn't clot normally.
If you have hemophilia, you may bleed for a longer time than others after an injury. You also may bleed inside your body (internally), especially in your knees, ankles, and elbows. This bleeding can damage your organs and tissues and may be life threatening.

Overview

Hemophilia usually is inherited. "Inherited” means that the disorder is passed from parents to children through genes.
People born with hemophilia have little or no clotting factor. Clotting factor is a protein needed for normal blood clotting. There are several types of clotting factors. These proteins work with platelets (PLATE-lets) to help the blood clot.
Platelets are small blood cell fragments that form in the bone marrow—a sponge-like tissue in the bones. Platelets play a major role in blood clotting. When blood vessels are injured, clotting factors help platelets stick together to plug cuts and breaks on the vessels and stop bleeding.
The two main types of hemophilia are A and B. If you have hemophilia A, you're missing or have low levels of clotting factor VIII (8). About 9 out of 10 people who have hemophilia have type A. If you have hemophilia B, you're missing or have low levels of clotting factor IX (9).
Rarely, hemophilia can be acquired. "Acquired” means you aren't born with the disorder, but you develop it during your lifetime. This can happen if your body forms antibodies (proteins) that attack the clotting factors in your bloodstream. The antibodies can prevent the clotting factors from working.
This article focuses on inherited hemophilia.

Outlook

Hemophilia can be mild, moderate, or severe, depending on how much clotting factor is in your blood. About 7 out of 10 people who have hemophilia A have the severe form of the disorder.
People who don't have hemophilia have a factor VIII activity of 100 percent. People who have severe hemophilia A have a factor VIII activity of less than 1 percent.
Hemophilia usually occurs in males (with rare exceptions). About 1 in 5,000 males are born with hemophilia each year.
Revised July 2011
UBATMonday, August 22, 201112:35 PM leave goosebumps here

tadi pergi klinik lagi.
 niat xd la nk ceheck.
tapi sebab kan Siti Nurafiqah 
check mata dkt klinik.
 sy pun check la skali sebab asyik batuk teruk je.
seksa jgk. kali ni
 Dr. Yuslina pulak yg check.
 huhu. doct ckp awk selalu batuk tu yg tekak luka.
 lebih kurang mcm
Dr. Rozikin ckp masa tu.
Dr. Yuslina suruh buang kahak.
 tapi mcm mna klau dkt class?
 jenuh la nk buang kahak je.
malu pun ada sebab pakai tisu :(
 td doct bg ubat lg and gila
terkejut sebab bil dia RM33!
 HUH. tergamam kajap.
 duit bnyk hbs dkt ubat.
tapi ubat bukan makan pun.
seriously dari kecik lagi mmg aku ni
 Anti ubat! tapi sekarang
da kurang sikit la. trpaksa
 la makan sebab nk baik kan.
 tp bila dpt ubat yg
gila pahit (Urat Radang)
 sumpah mmg susah gila
 nk mkn ubat lepas tu.
 hurmm so sekarang ni ubat
 dekat bilik ni da bertimbun
. yela dah 3 klinik kot pergi
and semua dpt ubat. sedih la
 tengok ubat2 tu :'(
tapi..........
SAKITSaturday, August 20, 201111:45 AM leave goosebumps here

ya Allah tiba2 je sakit tekak ni :(
sakit gila nak telan air liur pun susah.
xkan teruk balik kot?
baru nak baik. hurm
tapi sekarang mmg 
da xsentuh lg da ubat tu.
sumpah pahit gila. xtipu :'(
kenapa ubat ni pahit sgt.
luar biasa ok. haishhhh....
kalau ubat tu mcm panadol ke
takpe jgk.
boleh la lg, ni pahit gila pig.
mama pun xtau yg sy xmakan ubat.
klau tau cnform mama
marah gila.
minum ais pun xkasi.
lg la klau dpt tau xmakan ubat.
maa, eca bukan xnk mkn.
tp mama... ubat tu
yg pahit sgt. klau dulu
eca takut gila ubat
ni lg la takut!
sbb rasa dia....
hurmmm..

*tahan sakit je ni. hurmm
Local Young Store9:18 AM leave goosebumps here



EARING's...





RING's...



*ALL IS AVAILABLE 

Welcoming to my blog.
 I do the online shopping. 
at my page Local Young Store 
have many accessories. 
all is damn beautiful. 
and now i do the promotion. 
2 earing's for RM12.
 and ring's 2 for RM20.
do like my page and start shopping!
just come and grab it now!

BFFriday, August 19, 20119:24 AM leave goosebumps here


nak cerita sikit. tadi sy xpuasa.
sbb xsihat. then dia buatkan sy air madu.
dia suruh sy minum.
sy xnk tp dia suruh jgk utk ksihatan sy.
sy minum tp xbnyk. 
brapa teguk je.
huhu. sy xsuka sbb xsedap. 
klau suruh sy mkn madu 
sahaja myb sy boleh.
tp bila da cmpur air sy
 xblh handle la rasa dia.
sbb rasa dia mcm ubat batuk
yg dicampur dgn air. 
tp sy tau dia buat tu semua utk ksihatan sy.
dia nk sy cepat baik. dia xnk tgk sy sakit.
so sweet la awk b.
ty for take care of me. 
you are my wonderfulllife for me.
only for me. 
 lyvm ye ;)
BF6:06 AM leave goosebumps here


May I feel happy gila? haha
tadi meet bf.
tu yg seronok bagai.
hahaha.
tadi sy terlambat.
balik class relax jap.
ingatkan dia amik mlm.
then terus cepat2 basuh baju.
tu yg jd late. klau xbasuh baju 
sy xlmbt td. kena marah dengan 
bf sbb late sgt.
sorry sgt2 ye b.
sorry jgk dkt adik2 bf 
sbb sy dorang lmbt g class. 
nt sy blnja awk ye adik.
tapi lepas tu kami da ok balik.
lama sgt x meet bf. 
td meet we hold the hand smpai 
depan uma sy. hee. 
rasa rindu sgt2 dekat awk b.
nanti nak meet lama2 pulak ok. 
ORITE DATS <3
imy lah bf !Tuesday, August 16, 201111:11 AM leave goosebumps here



IMYFDM dekat bf :( 
sampai demam2. haha
b bila nk meet ni?
lama x meet loo.
mesti makin comel kn bf ni ;)
nanti meet nk hug kuat2 
xlepas ok. amik kau. haha
hee. boleh rindu plak dekat
bf tetengah mlm ni. huhu
ok lah. dat's all <3
FEVERMonday, August 15, 20118:33 PM leave goosebumps here



Saya demam. dah 2 hari x ke class.
 tapi tadi saya ke clinic. 
saya dapat mc untuk 1 hari je. 
Dr.Max cakap "kita x ada mc untuk tarikh ke blakang.
 untuk ke depan2 je. 
kita kena sentiasa maju ke depan" 
hahaha. xboleh blah siak Doct tu. 
so sy dpt mc utk one day je.
 hurmm. insyallah esk klau da sihat sy ke class ye.
 tapi sy xsuka ubat2 yg dia bagi tu. like eeuwww!  
DATE WITH IEQAMonday, August 8, 20113:24 PM leave goosebumps here





saya date dgn Ieqa Mocha 
saya ! suka sangat! lepas rindu 
saya dekat awak tau. seharian dia dengan saya.
 tidur sebelah saya. hee.
 awak nanti nak jumap awk lagi ! =)
FIQ ___3:14 PM leave goosebumps here


memories in F R I D A Y !!

29.07.10
NA <3
aku  tak tau kenapa dengan kau hari ni. tetiba kau badmood. 
aku takut doe bila kau camtu. 
salah aku ke? tapi pagi tadi kau ok.
 kteorg takot nk tanya kau. kau senyap je.
 kau tinggal kn kteorg mcm tu je.
 aku text kau pun kau tak reply. 
bila da balik bilik pun kau senyap je.
 kau terus tido. kau sedih eh bab kteorg balik dulu
. aku minta maaf sgt sgt sebab tinggal kn kau. 
tapi 'si dia da sampai'. i've to go.
 at 3.36p.m aku dapat text dari kau.
 "yang, aku nak balik niy".
 mase tu kau da xmarah aku lg la kn.
 sorie sgt sgt. kau jgn mara mara lg ye.
 x suke la syg bila kau mcm tu
. next time lau kau ade masalah kau cite kat aku k. 
aku x janji nak solve your problem. 
tapi aku boleh jadi pendengar yang baik.  
AKU SAYANG KAU <3

REPLIED :
awk.. sy nk say sorry sgt. sy baru terbaca blog awk then sy nk sorry sebab buat awk worried. really I didn't mean it =( sy touching sgt la time tu. tp sy just risau sbb sy tggl sorang2 dekat TS tu. sy xtau nk balik naik ap masa tu. sy fikir kan sgt. sbb tu sy xd mood time tu. tp hero sy dtg amk masa tu. so sy da xrsau. awk sorry tau. sy sayang awk tau Siti Nurafiqah <3
SORRY ..2:58 PM leave goosebumps here


nak tau x b sy merajuk. 
lama tau. saya takut sgt klau dia
marah n berubah hati. saya tahu silap saya. 
saya minta maaf sgt2 dekat awk b.
 saya x patut buat awk mcm tu.
 saya dah janji dekat diri sendiri yang
 saya xnak make the same mistake.
tapi now dia dah ok. tyvm b.
 saya nak awak tahu yang saya 
sayang awak sgt Ahmad Firdaus <3
NICESaturday, August 6, 20113:32 PM leave goosebumps here

SEKSA KAN SEMPUD TU =(
p/s : just sebab sejuk sangat 
IEQA___Wednesday, August 3, 20113:42 AM leave goosebumps here




Saya rindu budak nama 
Ieqa Nikacha Mocha  :'( sgt rindu....
 bila la sy nak pergi lawat dia. 
awk kalau awak boleh baca ni ... 
saya nak ckp yg sy syg dan rindu awk sgt!
 nt sy mesti pergi jumpa awk.
 MESTI ! hee. sorry sbb jiwang. haha. tc ye ieqa =)
No Need 'Lagu Raya' sgt la3:15 AM leave goosebumps here

Kenapa lah dekat TS HOTEL 
ni semua dah sibuk Lagu Raya.
 sumpah Annoying siak aku! 
xboleh dengar lah. nt dah teringat nak raya. 
tapi lagu nya semua best2. hee. 
tapi swear I can't hear it before Hari Raya coming.
so...
NOTE : For abang TS Hotel please xpyh nak Lagu Raya sgt ! 
FACK !Monday, August 1, 201112:47 AM leave goosebumps here



mood hari ni macam pig! 
nsib aku xpuasa. 
aku nk marah je smua orang!
 macam siak lah. 
kepada orang2 yg spoil mood aku meh aku bg middle finger!
 aku xnak mention nama kt sini. 
tapi sape yg terasa tu dia la orgnya.
lagi satu org nth mana2 tu 
xpyh la nk dok im aku la ap la
meluat ok. 
xpyh nak kcau aku. g beram!
←older posts
→newer posts