:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
FIQ ___Monday, August 8, 20113:14 PM leave goosebumps here


memories in F R I D A Y !!

29.07.10
NA <3
aku  tak tau kenapa dengan kau hari ni. tetiba kau badmood. 
aku takut doe bila kau camtu. 
salah aku ke? tapi pagi tadi kau ok.
 kteorg takot nk tanya kau. kau senyap je.
 kau tinggal kn kteorg mcm tu je.
 aku text kau pun kau tak reply. 
bila da balik bilik pun kau senyap je.
 kau terus tido. kau sedih eh bab kteorg balik dulu
. aku minta maaf sgt sgt sebab tinggal kn kau. 
tapi 'si dia da sampai'. i've to go.
 at 3.36p.m aku dapat text dari kau.
 "yang, aku nak balik niy".
 mase tu kau da xmarah aku lg la kn.
 sorie sgt sgt. kau jgn mara mara lg ye.
 x suke la syg bila kau mcm tu
. next time lau kau ade masalah kau cite kat aku k. 
aku x janji nak solve your problem. 
tapi aku boleh jadi pendengar yang baik.  
AKU SAYANG KAU <3

REPLIED :
awk.. sy nk say sorry sgt. sy baru terbaca blog awk then sy nk sorry sebab buat awk worried. really I didn't mean it =( sy touching sgt la time tu. tp sy just risau sbb sy tggl sorang2 dekat TS tu. sy xtau nk balik naik ap masa tu. sy fikir kan sgt. sbb tu sy xd mood time tu. tp hero sy dtg amk masa tu. so sy da xrsau. awk sorry tau. sy sayang awk tau Siti Nurafiqah <3
←older posts
→newer posts