:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
Attention please !Saturday, July 30, 20115:01 AM leave goosebumps here

Aku FUCK backstabber! macam nak empuk je. kenapa la dorang ni suka jaga tepi seluar aku. please lah buat hal korang sendiri. biar pi lah aku nak buat apa pun. aku takda susahkan korang kan? and one more please lah jgn buat aku hilang sabar. kau jaga hidup kau sndiri and please jgn nk amik tau pasal aku. and kalau rasa tak puas hari dgn aku meh sini settle face to face. it's gonna be ok for me. aku bhagia takda kawan mcm korang doh! so please away. jgn menyemak kan mata aku. tyvm
←older posts
→newer posts