:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
A day at PG with bfSunday, May 27, 201212:18 AM leave goosebumps here

happy sweet sunday <3
baru harini dpt update blog.
nak cita haritu aku
pergi PG naik bus nak
jumpa bf.
hee semata2 kan.
tapi xpe sbb kteorg
gilir2 tauuu.
nt next next week 
dia pulak dtg.
aku nak masak utk dia
and nk buat kan
dia puding karamel.
hee. poyo je kan.
even only a day 
je yg kteorg ada 
tapi hari tu adalah hari
yg sgt bgus utk aku & dia.
kteorg pergi mkn,
rehat2,g saloon,g pandan..
best gila sumpah! 
nanti dia dtg sini
aku pulak bawak dia
pergi jalan puas2..
hee insyallah..
aku ada hajat.
hajat yg besar.....
aku simpan hajat utk 
jadi isteri dia. and insyallah
kalau Tuhan izinkan..
aku sayang dia and
cukup ikhlas aku sayangkan dia.
berbeza dari dulu,
myb aku couple dgn
dia sbb aku sunyi and
aku nak lupakan my past.
but now aku betul2 ikhlas
sayangkan dia tnpa sebarang
sbb lain. 
I just love the way u are :)
ni cover bf belikan dekat Pandan. tyvm b <3
7 MONTHSaturday, May 19, 201210:50 AM leave goosebumps here

Hye.
 aku xnak borak pnjang pun.
 nak share sikit je.
 NA & MK dah 7 month
tau. 18may hari tu.
happy sgt 7month dgn MK.
dia ada dgn aku je pun
dah buat aku bahagia sgt.
baru-baru ni aku sakit lg.
hee kena fungi yg teruk jgk.
pukul 3 pagi dia bwk aku 
pergi klinik sbb aku xblh
tido. dia xmerungut pun.
sedangkan esoknya
dia kerja 6.00 a.m.
sweetnya awk kan..
bg aku ni lg satu pngorbanan
dia yg besar utk aku.
dia xmasuk kerja malam
tu sbb dia risaukan 
aku sgt2. dia jaga 
aku sepanjang mlm tu.
even aku tau dia penat sgt
kerja. esoknya dia
dia bwk aku prgi HSI.
sbb fungi makin bnyk.
awk jaga sy, sapu kan
ubat, bg sy mkn ubat.
terharu boleh tak...
sikit pun awk x penat
jaga sy kan. awk terlalu
sweet utk sy la MK. hee
but now awk xde kt sisi sy =(
tp awk janji kan nak dtg sini
utk jumpa sy? and mama 
pun mmg suruh awk dtg.
 hee. tp awk kena 
janji dgn sy ok 
Jaga Selalu Hatimu
mcm yg kita biasa ckp
kalau kita jauh. hee
okay la hubby kita 
pun da sedap membuta tu.
hee. cian dia penat.
GOOD NIGHT
 Mohamad Khairil <3
GOOD NIGHT
Bloggers =)



I can't say how I feelThursday, May 10, 20123:28 AM leave goosebumps here


hey. Nur Aisyah Laslie..
 mengharap benda yang xkan tiba 
ibarat mengharapkan bulan jatuh ke bumi..
please don't be a fool @ stupid person. 
stay cool. 
itu semua kerja Tuhan.
 just be strong Aisyah =D
←older posts
→newer posts