:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
YOUSunday, December 9, 201212:15 PM leave goosebumps here



You don't want me, no
You don't need me
Like I want you, oh
Like I need you


And I want you in my life
And I need you in my life



You can't see me, no
Like I see you
I can't have you, no
Like you have me

And I want you in my life
And I need you in my life


You can't feel me, no
Like I feel you
I can't steal you, no
Like you stole me



And I want you in my life
And I need you in my life


I'm not strong enoughSaturday, December 8, 20122:50 AM leave goosebumps here




Semakin hari semakin sakit yang aku rasa. mungkin aku terlalu berharap.aku xpasti yang kau masih sayang aku lagi atau x. tapi terlalu banyak kenangan kita berdua MK. terlalu banyak. setiap hari setiap jam setiap minit setiap saat kita sama sama. susah senang kita sama sama. aku xkan boleh lupa semua tu MK. aku xberdaya lagi dah hidup tanpa kau. 


selama ni kau yg selalu bagi aku semangat utk semua benda. mungkin aku terlalu bergantung pada kau. tu yg buat aku terlalu sakit bila hilang kau. aku egt semua MK. semua sekali. kau hantar aku pergi class. kau siap kan makan aku. kau jaga aku masa aku sakit even kau kena kerja. kau ada kat sisi aku bila aku perlukan kau. kau suap aku makan. kau sanggup tido setakat 3,4 jam utk jaga aku masa aku sakit. aku senang sgt sakit tp kau xpernah merungut bila kena jaga aku. aku tau kadang kadang kau terlalu baik utk aku. kau jaga aku sempurna MK. tapi kenapa MK. kenapa kita mesti macam ni. aku xpernah terfikir hubungan yg kita bina ni akan tamat macam ni je. sekelip mata. kita jaga baik hubungan ni. tapi akhirnya musnah macam tu je.


 aku mohon maaf MK aku tahu terlalu banyak silap yg aku da buat dekat kau. aku sakit kan hati kau. tapi sejujurnya aku masih harapkan kau MK. aku harapkan kau datang balik dlm hidup aku. aku cuba sangat sangat utk kuat utk xsedih utk xnangis. tapi apa yg mampu aku buat? termenung,menangis, mimpi kan kau. Ya Allah besar nya dugaan ni. tapi aku akan selalu doa dekat Tuhan kalau benar dia jodoh ku kau dekat kan la kami,kau lembutkan hati dia utk aku tapi jika dia bukan jodohku kau jauhkan la kami kau kuatkan hati ku kau redha kan lah aku utk terima semua ketentuan mu Ya Allah.. kawan-kawan yang baca entries ni tolong aku ye. tolong doakan yang terbaik untuk aku. tolong doakan aku tabah dengan semua ni. terima kasih. salam :)


It's so hard Friday, December 7, 20122:54 AM leave goosebumps here



I dont know how I need to do. I'm not strong anymore. but life must go on. buat apa menangis melalak musnahkan hidup utk lelaki yg xprnah hargai kita? xguna right? sesukar mana pun keadaan aku, aku mesti tabah. aku mesti teruskan hidup. aku masih ada mama abah adik beradik aku. dan yg paling penting Tuhan sentiasa ada di sisi aku. aku tau aku dah terlalu jauh dar Allah. mungkin ni hikmah daripada smua yg terjadi. aku cuba bangun bila aku dah tersungkur. even so hard I will try my best fo wake up. kalau dia betul sayangkan aku dia mesti xkan sekali pun sanggup hilang aku. dia dah pun tinggalkan aku. he don't fight for our relation. Mohamad Khairil b Mohamad Said awak silap sebab lepaskan saya.


sebab xkan ada org yg sayangkan awk mcm mana aku sayangkan kau. aku tunggu kau lagi. aku berfikir yg mungkin kau cuma ego and kau xsedar apa yg kau buat. mungkin kau akan berfikir balik. tapi kalau kau memang nekad utk lepaskan aku takpe laa. aku cuma mampu redha even hati aku terlalu sakit. aku rasa ni dah kali ketiga aku kecewa. aku dikecewakan oleh 3 orang lelaki. tapi yg ni benar2 sakit sebab aku da mula kenal apa tu cinta bila aku kenal dia. tapi kali ni aku masih gagal. gagal dalam hubungan yg aku cipta. aku dah xsanggup  lagi nak rasa sakit. aku xnak kenal mana2 lelaki lagi. aku xkan berani cakap soal cinta lagi. tapi jangan sesekali datang dalam hidup aku bila aku da betul2 kuat untuk teruskan hidup aku tanpa kau. dah laa aku xnak fikir semua tu. baik aku teruskan belajar. belajar sampai berjaya. banggakan parents aku. itu lagi bagus kann. dah la aku betul betul penat mcm ni penat dengan semua ni. guys doakan aku berjaya dalam hidup aku yee. daaa <3


I'm beging you please forgive meThursday, December 6, 20129:11 AM leave goosebumps here




Aku xsuka la macam ni. xsuka sangat.. kenapa kena gaduh dengan MK? aku  tau aku silap tapi aku minta maaf aku ikot sgt perasaan. aku ego. aku sayang kau MK sayang sangat. mcm aku cakap kau da macam nyawa aku. macam mana aku boleh hidup tanpa kau? aku saja je xnak contact kau seharian even aku banyak kali terfikir nak tekan button call. tapi aku ego. aku nak tunggu kau contact aku balik tapi aku tau kau xkan start contact aku sampai aku contact kau. aku try contact kau. aku terkejut bila tengok kau xde dkt list bbm aku. kenapa sampai nak remove aku? dalam hati tu memang da xde aku ke MK?


aku text kau xreply. aku nak call kau tapi aku takut and aku tau kau mesti xangkat call aku. xtau nak ckp apa. kalau kau tahu macam mana hati aku sekarang.. sakit sangat, hati aku menangis MK. tolong.. aku merayu kalau kau sayang aku lagi please lembut kan hati tu untuk maafkan aku. aku tau terlajak perahu boleh diundur tapi terlajak kata xboleh diundur. (sorry tak ingat sangat peribahasa ni ). aku susun sepuluh jari MK aku minta maaf sangat. aku sayang kau sangat ok. bye 


I miss you and it's killing me babyMonday, December 3, 20127:39 AM leave goosebumps here


Hye reader's I think I miss my boyfriend. don't know why. hurmmm. aku rindu hari2 kami bersama. all we do together. aku rindu tunggu dia balik keje and makan sama sama. aku rindu spend time seharian dgn dia. sampai bergaduh sebab boring and xtahu nak ke mana. haha. rindu nya! rindu semua yg kita buat sama sama, rindu awak! hurmmm. I want to go back to that time. I really want to back to that time.. pleasee. aku harap sangat aku dapat keje dekat PG. aku harap sgt mama bagi aku keje dekat PG. aku harap sangat sangat! aminn. sesiapa yang baca entries ni tolong amin kan ye..pleaseee. hee thank you.


I dream to be a wifeFriday, November 30, 20126:28 AM leave goosebumps here



Hari ni rasa nak update blog lagi. aku sebenarnya jelouse tengok cousin aku da nak tunang. baru setahun couple nak tunang dah. aku ni da setahun jugak. setahun 2 bulan dah. haihh. tapi sama je. cousin aku kerja biasa2 je, xtetap lagi kerja nyaa. tapi MK? hurmm xpe laa. semua benda yang terjadi dalam dunia ni pasti ada sebab dan hikmahnyaa. Tuhan tu lebih tau apa yang perlu dan apa yang xperlu untuk umat nyaa. aku serah semua dekat Tuhan soal jodoh aku. mungkin Tuhan nak hidup aku stabil dulu, ada harta sendiri and bakal suami aku punya pendapatan yang teteap dan stabil untuk isteri dan anak nya insyallah. haha aku da merepek panjang ni. apa lahh. 


tapi xpe la tu semua impian aku and insyallah aku akan berusaha lebih untuk capai cita-cita aku and insyallah time tu baru boleh fikir nak berumah tangga. hew hew..  insyallah aminn. tapi aku ada something yang aku belum boleh terima about my bf, biar aku je tau apa benda tu. tapi insyallah kalau dia sayang aku dia mesti bekorban untuk aku kan. aku xminta banyak pun. tapi kalau dia xboleh buat apa yang aku minta aku sendiri xpasti yang aku nak bersuami kan dia. tapi kalau dia sayang kita insyallah dia akan usaha kan untuk kita kan? harap harap laa. aminnn.. btw kawan kawan tolong doakan kebahagiaan aku ye. ok lah sampai sini je. nanti nanti smbung lagi dengan cerita lain pulak. insyallah.hee bye sweet pie <3



aisyah and khairil Thursday, November 29, 201212:00 PM leave goosebumps here






Ehhh xjadi nak tido pulak. nak update lagi satu. pasal MK. tapi nak update sikit je
sebab mata ni da xstabil lagi. haha sebab tadi da update untuk cik eny sayang. hee
aku dengan MK dah 1tahun 1bulan 12hari. hubungan kami baik. dia semakin
sayang aku dan aku pun semakin takut kehilangan dia. tapi sekarang ni kami dah
jauh. sebab aku da xbelajar dekat PG tu. hurmm. harap-harap la hati kami
xjauh.MK awak kena la rajin rajin datang sini yee. aku pun free aku mesti datang 
sana jumpa kau, heheh. ok la nanti sambung lagi cerita. betul betul mengantuk
dah ni. korang semua doakan aku dengan MK stay for forever yeee. hee thank you :)
Night peeps <3



←older posts
→newer posts