:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
HBThursday, June 30, 201111:40 AM leave goosebumps here

19 With My Lil Sis <3









Yesterday is my birthday. Nur Aisyah Laslie and I should feel like I am a princess on my birthday. huhu. memang happy sebab adik2 kesayangan saya semua ingat my birthday and celebrate for me. sumpah terharu ok adik. and ty for my lovely lil sis Jojo Kartunas sbb dah bg sy hadiah.  I lovin it <3 and ty jgk dkt Eyqa Rosli , Zura , Afiq Mazlan for celebrate my birthday.. Eya Adam, Ainy Sulaiman, Ain Sulaiman, Eyca Adam xdpt join sbb ad hal. sedih jugak tp next time boleh lepak sama lg. for the end I wanna say I love all my lil sis. muah <3

ty READER's =)

Joujasmine BloggerFriday, June 24, 201112:18 AM leave goosebumps here

Ni adik saya punya blog. dia sayangkan saya. aww sweet  =D


Me And My Sis!@$$%^&*(

me and my sis ecah,..hehe..time ni g umah dy maen ambk-ambk gamba...de lagi dua owang ain ngn eka ...hehe..kteowg tkde keje ambk gmba..then ktawe-ketawe tgok gmba sendiri..haha...best sgt..syg sis ecah..:)..love  u all.!!
need you can?Monday, June 20, 20111:16 AM leave goosebumps here


hari ni terasa susah. terasa penat. terasa sedih yg teramat. sy xtau apa yg sy rasa sekarang. sy perlu buat keputusan untuk masa depan saya. sy perlukan sseorang untuk bantu sy mmbuat kpututsan. pd masa ni sy x larat nk dgr bebelan. maaf. sy hnya prlukan pndapat utk mmbuat sy yakin dalam keputusan ni. saya xtau keputusan apa yg sy perlu buat. sy prlukan dia pd msa ni. sy nk pnjm shoulder dia sekejap je tp xboleh sbb sy dah buat dia mrh td pagi. sy salah =( xp lah, sy rasa skrg ni I need some rest . terasa pening sgt kepala. sy hrap bila sy bangun sy akn berasa lega =) bye ....
I'm bad personMonday, June 13, 201110:00 AM leave goosebumps here

saya x pernah kira darjat. saya brkawan dgn smua org.
sy pun bkn org senang. fmly kami dulu org susah. 
my mum bgn pg buat nasi lemak.
tp sy tau klau kita susah lg rmai org yg susah dari kita. 
so sy dan fmly brsyukur dgn ap yg ad. kami senang skrg 
ni pn ats usha sndri.my mum prnah ckp yg kita kena 
usha klau nk brjya dlm hdup.
skrg ni pljrn je yg mreka blh bg. sbb mreka xd hrta.
 sedih bila dgr cmtu.
rezeki blh dtg kt mna2 dan dlm bntuk ap pun. yg pnting usha kita. 
awak kalau awk anggap sy org yg kira darjat tu 
smua awk slh. tu mkna nya awk blm btul2 kenal sy. sorry =(

awak dalam hidup saya [_]Tuesday, June 7, 201112:23 PM leave goosebumps here

saya
dengar cita
semalam. n sy
sgt tidak suka dgn
cerita tu sbb dia melibatkan
sseorang sy benci. org mcm awk
xssuai utk lelaki baik mcm dia lah. please
ok. awk dah buat dia sedih. dia menangis sbb awk.
eh smpai kan hati awk buat dia mcm tu. take a note eh awk.
awk mst akan rasa menyesal la sbb buat dia mcm tu. awk xtau ke
yg dia tu dh bnyk sbr dgn awk. sy yg dgr cita pn rasa sedih gila n mnyampah
betul dkat awk. and sy dgn dia skrg, sy hope sgt sy akn slmanya dgn
dia. sy nk dia yg trakhir utk sy. sy rasa mcm kali prtama brcinta
la kali ni. and sy betul2 brsyukur dpt lelaki mcm dia. sy jnj 
dgn diri sy yg sy nk jaga dia baik2 tau. sy xnk buat 
dia sedih n titiskan air mata dia utk sy.
sy betul2 xsmpai hati. sy xnk
jd mcm awk. sy xnk
sia2 kan dia
mcm 
mana awk
dah buat. sy nk dia 
bhagia dgn sy. sy akn cuba
fhm dia, fhm mnat dia, sy xkn halang
dia nk buat apa yg dia minat. sbb mak ayh dia
pn xpnah nk halang minat dia, so ap hak awk?? n ap hak sy
nk halang dia. sy nk sokong dia buat bnda yg dia mnat. sy nk slalu
dgn dia time dia snang n susah. sy nk jd teman dia slagi sy hidup. insyallah =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
THE END
bad news for my besties =(12:03 PM leave goosebumps here

hey 
kawan, 
saya syg awk
 ok. apa pun jadi
 awk tetap kwn sy.
 tak perlu la awk ckp 
xd org nk jd kwn awk 
lg. sy slalu ad dgn awk ok.
 kita da jnj kan nk kwn slamanya. 
awk dah buat sy sedih mlm ni ok.huh.
baik2 sy nk tido td trus tak jadi. sy xnk 
awk sedih. kt mana2 pun kita still kwn ok. 
jgn lupa tu. ish tak tau nk ckp cmne la, sy btul2 syg 
awk kwn. Siti Nurafiqah, klau aku trpksa buat dcision yg 
kau xsuka akubuat tu aku mntk maaf awl2. if aku xdpt
 jgk kos tu myb aku akn quit n pindah. betul doh aku 
xnk tgglkan kau mcm yg kau sruh aku jgn buat td.
 tp klau bnda ni terpaksa. aku betul2 mnta maaf. 
tp ka kna egt yg aku mg xpna lupa kau ok! 
ingat smpai bila2 ok. tapi insyallah la aku 
stay dkt Politeknik Premier Johor Bahru
tu.tp aku segan doh klau aku stay 
aku kena jd budak sem 1. haha. 
cm kelakar je kan. tp mcm 
yg Ahmad Firdaus cakap 
aku nk malu skrg or nk 
malu da hbs nt sbb 
failed. haha. bila 
fikir secara 
waras ap 
yg dia ckp 
tu betul jugak. 
huhu. xp la nt sy fikir
 lg betul2. haa nt kena mrh 
dgn Ama Lyn plak. masak la aku nt. 
takpe la nk buat mcm mana kan. terima jela. 
huhu. tapi apa2 pn sy tetap kwn awk berdua ok! FOREVER..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
THE END
when i wake upSunday, June 5, 20118:13 PM leave goosebumps here



pagi2 bangun egt nk dgr suara dia. tiba2 aku mimpi dia smalam. so rasa rindu la kan.
yela orang cakap kalau mimpi someone tu means rindu kan. so xsalah kan?
 tapi rupanya benda yg aku buat tu salah. haha. 
bodonya. aku ckp haha dia boleh ckp 'kenapa ketawa?kelakar ke?' gila malu siak aku.
 takpe la kan. bukan xbiasa kena cmtu. haha.
 sedih pulak pagi2 nak sweet2 kena marah. haha. =) sumpah aku terasa la tadi.
=(Saturday, June 4, 20117:38 AM leave goosebumps here


Sumpah sedih gila hari ni :'( haha. bodoh. apa2 jela nk rasa sedih. cam bodoh je. aku terasa gila malam ni ok. huh. bukan apa. penat kot nk siapkan shoot tu smua. tiba2 benda sia-sia. HAHA. gila babeng. xpernah rasa sia-sia cmni. serius aku mcm org gila buat tu semua. susahkan org, berpeluh2, nyamuk. tiba2 cmni. whtever la. aku nk buat kelainan. pkai model, tnjuk muka dia. tp bnde xboleh nk puaskan hati org. xp la. aku just harap sgt dia boleh fhm ap yg aku rasa skg. sumpah sedih gila. klau boleh nk peluk dia skrg. xnk gaduh2. (siapa 'dia' tu? my secret)  =( just nice.
PhotoshootFriday, June 3, 201112:09 PM leave goosebumps here


This girl
 She's eya my lil sis. I really love her. she's damn cute <3 

We are ..

yaa bukan nangis la time ni. dia penat sgt :) tu emy payungkan. she's our princess <3 <3

 Them ..
 Ni bodyguard eya. besar kan :D

We are nice
 Dah macam cover film pulak. huhu

My lil sis . .
I really love dis lil girl. she's nice loo =)

Girl ok . .
.
Baru sampai location and get ready for shoot my preety model <3 
Lovely Preview11:34 AM leave goosebumps here






































←older posts
→newer posts