:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
awak dalam hidup saya [_]Tuesday, June 7, 201112:23 PM leave goosebumps here

saya
dengar cita
semalam. n sy
sgt tidak suka dgn
cerita tu sbb dia melibatkan
sseorang sy benci. org mcm awk
xssuai utk lelaki baik mcm dia lah. please
ok. awk dah buat dia sedih. dia menangis sbb awk.
eh smpai kan hati awk buat dia mcm tu. take a note eh awk.
awk mst akan rasa menyesal la sbb buat dia mcm tu. awk xtau ke
yg dia tu dh bnyk sbr dgn awk. sy yg dgr cita pn rasa sedih gila n mnyampah
betul dkat awk. and sy dgn dia skrg, sy hope sgt sy akn slmanya dgn
dia. sy nk dia yg trakhir utk sy. sy rasa mcm kali prtama brcinta
la kali ni. and sy betul2 brsyukur dpt lelaki mcm dia. sy jnj 
dgn diri sy yg sy nk jaga dia baik2 tau. sy xnk buat 
dia sedih n titiskan air mata dia utk sy.
sy betul2 xsmpai hati. sy xnk
jd mcm awk. sy xnk
sia2 kan dia
mcm 
mana awk
dah buat. sy nk dia 
bhagia dgn sy. sy akn cuba
fhm dia, fhm mnat dia, sy xkn halang
dia nk buat apa yg dia minat. sbb mak ayh dia
pn xpnah nk halang minat dia, so ap hak awk?? n ap hak sy
nk halang dia. sy nk sokong dia buat bnda yg dia mnat. sy nk slalu
dgn dia time dia snang n susah. sy nk jd teman dia slagi sy hidup. insyallah =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
THE END
←older posts
→newer posts