:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
bad news for my besties =(Tuesday, June 7, 201112:03 PM leave goosebumps here

hey 
kawan, 
saya syg awk
 ok. apa pun jadi
 awk tetap kwn sy.
 tak perlu la awk ckp 
xd org nk jd kwn awk 
lg. sy slalu ad dgn awk ok.
 kita da jnj kan nk kwn slamanya. 
awk dah buat sy sedih mlm ni ok.huh.
baik2 sy nk tido td trus tak jadi. sy xnk 
awk sedih. kt mana2 pun kita still kwn ok. 
jgn lupa tu. ish tak tau nk ckp cmne la, sy btul2 syg 
awk kwn. Siti Nurafiqah, klau aku trpksa buat dcision yg 
kau xsuka akubuat tu aku mntk maaf awl2. if aku xdpt
 jgk kos tu myb aku akn quit n pindah. betul doh aku 
xnk tgglkan kau mcm yg kau sruh aku jgn buat td.
 tp klau bnda ni terpaksa. aku betul2 mnta maaf. 
tp ka kna egt yg aku mg xpna lupa kau ok! 
ingat smpai bila2 ok. tapi insyallah la aku 
stay dkt Politeknik Premier Johor Bahru
tu.tp aku segan doh klau aku stay 
aku kena jd budak sem 1. haha. 
cm kelakar je kan. tp mcm 
yg Ahmad Firdaus cakap 
aku nk malu skrg or nk 
malu da hbs nt sbb 
failed. haha. bila 
fikir secara 
waras ap 
yg dia ckp 
tu betul jugak. 
huhu. xp la nt sy fikir
 lg betul2. haa nt kena mrh 
dgn Ama Lyn plak. masak la aku nt. 
takpe la nk buat mcm mana kan. terima jela. 
huhu. tapi apa2 pn sy tetap kwn awk berdua ok! FOREVER..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
THE END
←older posts
→newer posts