:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
HBD MK ilyvmSunday, February 12, 20126:47 AM leave goosebumps here

HAPPY 11/2/2012 !!
haha over excited kejap.
nak tau x today hari apa?
SATURDAY ( HAPPY BORN DAY to MOHAMAD KHAIRIL BIN MOHAMAD SAID )
hee. dah tua la syg aku hari ni. 
haha. tp dia still sweet & sour for me =D
start dari jumaat minggu lepas
ada je dugaan untuk kami.
tapi aku xpernah putus asa untuk
pertahankan relation ni sbb aku
sayang dia until my last breath. hee
aku xkan sakitkan dia lg.
sempena bufday dia ni
aku nak buat hajat. hee
xmasal. tuan punya bufday pun
tak excited mcm aku. huhu
ok ni hajat aku -->
Tuhan tolong rahmati hubungan kami.
ok xpanjang pun. tapi padat. 
mcm2 yg aku dah buat untuk bufday dia.
means semua nya menyakitkan hati dia.
aku nak buat dia bahagia masa bufday dia.
yela setahun sekali kot.
tapi lain pulak jadi. tapi aku
nak semua tau yg aku nak 
Mohamad Khairil b Mohd Said 
ni yang terakhir untuk aku.
reader's please Amin for this statement =)
thank you..
←older posts
→newer posts