:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
AKU SAYANG KAU BODOH !Thursday, March 8, 20126:49 AM leave goosebumps here


aku da lama gila x update blog.
ada cerita tapi x berkesempatan nak mengupdate.
so ni aku tgh free amik la kesempatan ni
utuk update entry ni.
hari ni aku nak cerita sikit psl kehidupan
beberapa hari ni.
sorry kalau entry ni memboringkan.
just nak share psl buah hati aku ni.
lately ni kitaorg lepak je xpnah 
miss 1hari pun. hee. aku rindu dia.
aku xboleh kalau xtgk muka dia
even 1hari je. gedik betul.
lepak mamak Azwa. itu lah rutin yg
ada dlm jadual kami. dia ni mmg suka benar laa
lepak dkt Azwa. sorg2 pun jadi. erkk
nak tau apa dia buat? main game BOOM KARIPAP
dia tu. erghh xblh miss la. haha aku pun xfhm
apa yg best sgt si KARIPAP tu.
tapi aku suka dia main game tu.
nmpak mcm kanak2 ribena. yg aku tau la
game tu dia main baling peti ais dgn tv.
hahaha. nak trgelak pun ada. kdg2 smpai rentung
kena api. haa tp yg aku xsuka bila
dia main game and terlupa yg aku
ni wujud dkt sebelah dia. kdg-kdg menyirap pun ada.
huhu. tp aku suka sbb sekurang-kurangnya
dia x hbs kan masa dgn benda-benda yg xberfaedah.
know what? acteli I'm really proud with him.
dia xpnah mengeluh psl kerja. dia rajin tau.
rajin kerja. aku suka cara dia tu.
biar la dia x perfect mcm semua lelaki dkt luar
tu. tp dia sgt terbaik bg aku. hee.
haaa aku kan da lama gila xdgr dia nyanyi..
skrg ni aku plg teringin nak dgr dia nyanyi lagu
CINTAKU BUKAN CINTA BIASA
dgn PEMILIK HATI. sumpah tringin gila!
rindu nak dgr suara dia. semua tu buatkan
aku teringat masa first time kteorg kenal.
hee sweet sangat-sangat..
apa laa lari tajuk aku ni..
aku rindu sgt bila nak tengok kau gelak-gelak
bila gurau dgn aku. eh aku tau and confident
gila yg dia sayang aku. aku xd sbb utk statement
ni. sbb benda tu semua yg aku rasa dari hati.
kata org kalau yg keluar dari hati tu ikhlas. hee
ok la da penat nak menaip. sibuk je mat ni
nak ngendap2 aku update apa. hahaha
jap eh.. nt kau baca la puas-puas eh b..
aku nak kau tau yang .......
AKU SAYANG KAU BODOH
←older posts
→newer posts