:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
TONITE =)Sunday, May 8, 20119:17 AM leave goosebumps here


hey tonite! hurmm how do I feel tonite ya?
dis is wht I feel dis nite. I really MISS you b.
MISS you damn much.! kalau boleh tunjuk
rindu yg damn much tu mcm mana kan best.
huhu. I nak meet dia lama2. nak pandang muka
dia mcm mana dia pandang muka I tadi pagi.
HAHA. padan muka dia bagi dia malu =P
why I mention abt dis at my BLOG?
It cause I want him to know dat I really
LOVE him. even time malam2 gini mata I 
pun dah semakin kecik (ngantuk. hee)
I menyempat lg nk update status. HAHA.
lagi pun nama BLOG ni pun ME AND YOU
kan. so pelik lah kan kalau xd story abt him =)
bukan apa, tiba2 mcm rindu sangat 
dekat dia. xtau lah kenapa. hee.
okay la, I gtg mata pun dah ngantuk
so tidur dulu lah. (opss tidur skrg) =)
ZZZZZzzzzzzzz

←older posts
→newer posts