:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
You sweet bie =)Friday, May 20, 201110:25 AM leave goosebumps here

Hari ni i sgt happy! happy sgt la. today me and my busuk
lepak mkn dekat MCD. we laugh too much.
dia buat lawak je x sudah. i penat dah ketawa. 
dia belum ckp lg pun i dah ketawa dulu. HAHA
dia sgt kelakar. dia suka buat i ketawa. dia kata dia suka tengok i ketawa.
i pun suka sgt tgk dia ketawa. sejuk je hati =)
 tp i suka jugak tgk dia bila dia sulk. he look's very and very cute!
tadi dia merajuk. tiba2 dia duduk sorang2 smbil dengar lagu.
 i xpndai pujuk org dats why la i biar je dia mcm tu. huhu.
 tiba2 dia baring dkt peha i. sweet sgt. rasa mcm dia mnja sgt. 
and tiba2 rsa srba slh buat dia mcm tu.
b, kalau you baca ap yg i tulis ni. i nak u tau yg
 I LOVE YOU DAMN MUCH ! ! dats =)

←older posts
→newer posts