:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
IMYVMTuesday, November 15, 201112:01 AM leave goosebumps here

new blog's song.
hee. lagu ni dipilih sbb
aku rindu dia 1/2 mati. hurmm
gaduh lagi buat kali ke-2.
aku xtau kenapa dia baran sgt td.
sumpah aku xboleh kena marah.
tuhan je tau macam mana aku rasa.
awak tolong. orang mintak sgt
awak jangan maki org lagi.
tolong kawal rasa marah tu.
orang bukan tempat awak lepaskan
kemarahan awak.
terasa sgt sebab dulu awak
pernah cerita yang awak penyabar sgt
dgn ex gf awk tu.
smpaikan dia cmpak2 brg pun awak
sabar. tapi kenapa
bila dgn org awk kalau marah
macam benci sgt dgn org.
BA**,SI**,M**P** la. semua
keluar dari mulut awak.
jahat sgt ke org dkt awk?
org rasa org da cukup besabar
sbb org xmaki awk, xd nk kurang ajar.
just kdg2 tu org ada terasa tp
biasa la kot kalau couple kan
mesti ada rasa benda2 cmtu.
tp org cuba ignore benda2 cmtu.
sbb org rasa apa la sgt kan.
xpyh nak amk serious sgt.
sbb org xnk gaduh dgn awk.
cuma org ni mmg jenis yg sensitif sgt2.
tu jela kot yg awk xtau.
org klau kena mrh mmg org akn snyp
sbb org takut kalau org bersuara
kita akn gaduh besar lg. hurmm
tapi awak selalu kalau marah cakap benda2 x elok tu.
hurm entah la. kdg2 rasa mcm org
xcukup baik mcm ex gf awk tu.
tapi xp la.
myb sbb dia penat balik keje da kena
melayan aku. sorry sbb da susahkan awak.
maybe lepas ni aku da xpyh nk susahkan dia.
entah la. keputusan sekali lg ats tgn dia.
aku cuma nak yg terbaik untuk 
relationship kteorg.
ye maybe aku da penat nak rasa
'Putus CInta' haha. tripple LOL !
aku nak dia tau yang aku sayang
dia sangat2. da macam aku sayang diri aku =(
dia dah tidur kot. so aku tunggu text dia esok.
doakan aku dpt jwpn yg positive.
last word from me (I LOVE YOU MORE THAN EVERYTHIG)
←older posts
→newer posts