:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
It's My DreamSaturday, December 3, 20119:34 AM leave goosebumps here

boleh aku request something?

(1) aku nak hubby aku ada depan mata sekarang
(2) aku nak dia pandang mata aku
(3) aku nak dia cakap 'ucuk I Love You More Than Everyting' haha
(4) aku nak dia cium dahi aku 
(5) aku nak dia peluk aku sekuat yang boleh sambil cakap 'sayang, b ada sayang sorang je'

ok tu je. poyo kan aku. haha. tapi tu la yang aku impikan. romantik kan? huhu. act aku rindu dia sangat2.
kalau boleh hari2 aku nak tengok muka dia. sumpah xbosan!
ILYVM Mohammad Khairil <3<3
←older posts
→newer posts