:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
ILY OMBAK RINDU BUT LOVE MY B MORE. heeWednesday, December 14, 20119:45 AM leave goosebumps here



say hello to thursday.
hari ni pergi tengok ombak rindu dgn
bf. hee sumpah cita tu sedih gila!
aku feeling sgt2; bp kali jgk
menitiskan air mata dgn xsngaja dgn
kadar yg bnyk. malu siak dgn bf.
dia tukang kesatkan air mata aku.
nak2 dia peluk aku kuat2 and
bisik dkt telinga aku
" b sayang awak " 
swear kau buat aku trsentuh sgt.
thanks b sbb sayangkan org.
thanks sgt sbb buat org happy.
org je slalu buat b sakit hati kan.
haha bodoh je. kdg2 
rasa mcm xlayak diri ni utk
layanan sebaik b untuk org.
haha apa entah ayat aku beterabur.
boleh la. aku xpndai nk
bersastera ni. hee.
tp kdg2 sayang tu xperlu diucap
dgn kata2. myb aku org yg xpndai nak
ucap kata sayang tu depan2.
xtau ek. myb aku mmg spesis
yg cmtu kot. weird je. haha. 
tapi kalau kau boleh baca hati ni
ada tetulis yang aku
sangat sayangkan kau.
cuma ia terpendam dlm
hati aku yg xberapa besar ni. hee
tp jujur aku ckp yg aku sygkan kau.
sbb tu kdg2 aku terasa bila kau ckp
aku xsyg kau n td kau ckp suruh aku
cari org lain. mcm mana pun kau 
aku terima seadanya. panas baran kau?
myb boleh diredakan dgn kesabaran aku.
aku cukup bersabar bila kau 
tgh marah. aku tahan sbb aku xnk
dua2 jd angin dlm api yg tgh menyala.
aku nak jd yg trbaik utk kau.
aku cuba buang benda yg xbaik
yg aku prnah buat. aku belajar
utk lebih setia sbb aku tau kau mmg syg aku.
aku mmg tau kau jujur sayangkan aku.
sbb tu aku xnak kita gaduh smpai kau
cakap pasal break. aku xksh kau nk mrh aku
sbb ye mmg salah aku xtepati janji.
aku xnak mntak maaf sbb aku takut
aku akn buat lg. tp aku akn try siap
cpt n xbuat kau tggu lama.
aku nak try ubah diri aku utk kau.
aku tau aku xperfect n
aku xlayak nak becakap psl org.
aku sedar diri. hee. 
tapi seriously thanks sbb kita sama2
dah tepati janji nak tgk ombak rindu sama2.
heee. curi sikit ayt lisa surihani.
"aku nak jugak dekat kau sbb aku sayangkan
kau really" hee. ILY b. thanks
sbb sudi terima org. org happy dgn b serious!
ILY MK <3
←older posts
→newer posts