:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
Kisah Hari IniSaturday, April 9, 201110:58 PM leave goosebumps here

saya dah lama xjumpa dia.
tapi dia janji dgn saya
dia akan datang jumpa saya
bulan MAY..
saya xsabar nak jumpa MAY!
hee. excited kan.
tu la susa kan dduk jauh.
tapi x apa loo.
evan thoulgh kteorang jauh
kteorang saling prcya
and honest ok! ;)
semalam ph dia hilang
sedihnya dengar suara dia
smpaikan aku yang nak nangis
haha. tapi smlam aku marah dia
sebab dia careless sgt!
dia crita dekat saya smalam.
sggup dia cari public utk call saya
yela sebab saya tunggu dia text
dari petang kot and jam 11 gitu
baru dia muncul.saya bukan apa
saya cuma risau kalau2 dia apa2.
then dia crita yang dia pergi mkn
dgn kwn2 dia kt mamak and
ph dia letak ats meja sblh
tgn dia.saya marah la dia
yang dia letak ats meja knp
letak lah dlm kocek. hishh
dia ckp dgn sy.'u jgn la mrh I,
I nk text u time tu'
then dorang hbs mkn trus byar
and blaa. ngok x dia blh lpe
xpgg ph. tp sy pn slh sbb
xtext dia. klau sy text dia
msti ph tu dia pgg je kan
hish. mmg slh sy la..
and now dia xblh text sy sbb
xd ph dah. tp dia ckp nt
dia pnjm ph mbe dia and text sy.
kesiannya dia.. lepas 1, 1 lg mslh dia.
bala lah dia dia dis month.
bala sy kot. hee. nth laa.
nnow sy tggu je dia cntct sy sbb
sy xtau nk cntct dia mcm mne.:(
←older posts
→newer posts