:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
meow kami :DSaturday, November 27, 20109:41 PM leave goosebumps here


ini dia meow sy. hee. nme dia kitty. sku y bg nme ni tok dia.
act dia ni bkn meow aku. adk aku y pny.
dia sbok sgt nk meow. so my dad blikan la.
kre cm reward utk dia la.
cz adk aku ni nk kne sunat khamis dpn.
then dia mtk la my dad meow.
klau x dia xnk sunat. haha. aneh2 je adk aku ni.
tp mmg ctat sjarah la seh.
aku ni org y plg tkot ngn meow.
klau nmpk meow bkn meow y lri.
tp aku y lari xckup tnh. haha
tp dpn org cover la kn. xkn nk tnjk kte tkot meow.
mlu je kan. haha
but then meow ni ad lm uma aku.
aku cm ske lak tgk dia.
cm jtuh ati ngn glagat dia. huhu
kitty ni lncah bdknye. asek nk main je.
tp dia mnje sgt. dia ske mleset kt bdn org.
mle2 aku tkot la kn dia nk dtg kt aku.
hbs gegar rumah aku jerit n lari.
tp da lme2 bru aku ok ble dia dtg nk mleset kt aku. hee comel2. .
tp aku ske meow y comel je.
y kureng tu sory la, aku tkot sket. hee

note : pd org y tkot meow, xpya nk tkot da. dia comel la. dia baik. mlu je klau tkot meow. haha
←older posts
→newer posts