:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
miss kau la giler !Friday, November 26, 20106:58 AM leave goosebumps here

dah hmpir sbulan aku xjmp dia.
klau la dia tau kan aku dia rndu sgt.
bila aku rndu dia aku mst dgr lgu y dia slalu nynyi utk aku ' just the way you are ' .
klau bleh hri2 aku nk jmp dia.
tp syg dia jauh dari aku.
hari2 aku nk ckp y aku rndu dia.
tp aku ni ego sket, yela xkn la aku y dok hri2 ckp y aku rndu dia.
aku kn pmpuan, aku ske sgt dgr dia ckp dia rndu aku.
tp kdg2 aku mnyampah gk dgr. hehe
yela, sbb dia ckp cm bce dialog kot.
aku nk la dia ckp tu tol2 ikhlas n klua dri hti dia. eceh jiwang siak aku !
tp klau dia xckp pn aku tau y dia syg n rndu aku.
bkn ap, aku ni wlaupun umur bru stahun jgung da bnyk mkn asm grm dlm cintan cintun ni. haha
so aku tau la mne y tol2 syg aku n mne y sje je ckp nk sdpkn ati aku.
so watch out ya ! haha
dia slalu sgt cll n text aku. 24 hours.
dia ckp dia xksa hbs duit utk aku y pntg hri2 aku tmn dia
even just dlm ph. huhu. ksian kan.
dia ni ad tbiat y pelik sket. huhu
dia ske sgt main rmbot aku. 
da la rmbut aku ni tsekat d skala 3. 
dia nk jgk main. lntak kau la apek. huhu
kdg2 klaka jgk dia ni. haha
haa, one thing y aku ske dia ni ske kiss dhi aku. hee. 
sweet sgt. aku rse dsyangi sgt ble dia wt cmtu. 
apek. . i nk u tau i miss you more than u know.  <3



←older posts
→newer posts