:
Welcome To My blogg . Feel free to Follow and Unfollow. Do Not Copy&Paste Here . Be Nice With Me Okay ?
suatu ketika dahuluTuesday, November 23, 201011:46 AM leave goosebumps here

Nama dia afif. kmi knl kt FB. spanjang trikh kmi cple, 2 kli je kmi jmpe. pdahal kmi 1 tmpt. i stdy n dia krja. so we all sling fhm la hal msing2. wlaupun just 2 times only we spend time tgether, i still rmember all of things we do.

1st date
 kmi kt DANGA BAY mse 31 august ( mlm mrdeka ) . at first dia xnk dtg cz housmtes dia xnk klua tht night. i rse bengang gler la kn time tu. yela i da smpai kot kt danga tu. tbe2 dia nk cncel kn. HUH. i pn mrajuk la. hee. sje nk ngade2. then dia xnk i mrajuk n dia ckp okok i'll go. i pn ap lg. ske la kn. i pn tggu la dia kn smbil get ready nk tgk 'bunga api'. act kmi mmg da brangan nk tgk bunga api sme2. tu y i excited sgt tggu dia, yela knon2 nk tgk bunga api sme2 la kn. i tggu pny tggu dia xdtg2. jam pn da mnunjukkan pkul 12. .bunga api pn xd. hmm hampeh la kn. ok i pn g la lpak ngn mbe i kt kete. dia cll i tny ktne. ok i pn btau la kn bla bla bla....tgh syok bbual , i saw someone like him. woah my heart dup dap dup dap lju da mcm kpas helikopter da. hee. he walk towards me then he shake hand with my friends. after tht he come to me n we just quite. hee. msg2 mlu ni. lg2 la i kn. trgamam kot. hehe. we use same clour of t-shirt ( dark blue ). tp xdeal pn nk sme. hehe. kbetulan. .then kmi jln2, tgh jln ni tbe2 poom ! bnga api bnyi. kmi pn stop la nk tgk. huh tp i xsmpt pndg bnga api tu. dia je smpat tgk. hmm. lps tu kteorg dduk kt tpi laut smbil snap pic ( ni la pic nye ). kmi lpk la smpai kol , then ad guard y jge tmpt ni dtg kt kteorg btau y tmpt ni da ttp n dia sruh kteorg bla. so kmi g la lpak kt mtor dia. lpak pny lpak pkcik tu dtg lg sruh kmi dduk lau kwsn danga tu. lps tu dia pn ad la wt 1 ksh dongeng ni cz nk klis kt pkcik tu sbb kmi nk stay situ . huhu. mse tu jam da kol 4a.m. mbe i pn dtg nk ambik i blek.cz mbe i nk tdo kt pntai, lg pn sok nk puase, so kne la rest kn. mse tu kmi tkar ph. sje2 je. kmi pn slam la cz nk blek kn. nthen he kissed me. HUH i cant frgot tht. :)

2nd date
we meet at my HOUSE. he come to  my house to take me. kmi nk g rye mse tu. dia pn dtg la jmp my mum n my dad. tp mse tu smthing bad happend. hee ( bia kmi jela tau ). then kmi pn klua la g rumah kwn dia. kmi lpak la 2 3 jam gitu cz xtau nk g rye uma spe. huhu. mse tu best sgt, dia tuangkan i air, dia pgg tgn i n dia ckp dia syg i. hee. sweet je. then dia lpar cz xmkn lg , dia tny i lpar x. i say da, pdahal blum. hee. tp tgk mke dia je i da knyg. hehe. dia g la dpur amk nsi, lauk. klau xslap i dia mkn lauk asm pdas or kari or msk smbl. not sure la i.  hee. dia tny i ske mkn 'bende' x. i ckp la ske, i tny dia knp, dia ckp dia pn ske mkn 'bende'. huhu.
lpas dia mkn dia mkn kerepek pdas y bsh skit tu. i rse dia ske mkn krepek tu la cz dia mkn smpai hbs 1 blg kcik tu. huhu. comel je kn. kmi lpk2 jp then blek. sblm tu dia sggah 7e, kwn dia nk tpup. dia ad tnjuk i kdai mmak y dia slalu lpak. i egt smpai skg. :) then dia nk g rye uma mbe dia, tp mse tu da nk mgrib, my dad ask me to go bck b4 mgrb. dia pn hnta la i blek lps amk mbe dia. as usually he kiss my forehead. ( i realy miss that ) hmmm. .

itu la last kmi jmp. lpas2 tu kmi just text kt ph n cll je. tp mkin lme dia mendiamkn dri. ok i try to undrstd him cz he said he bz with his work. i tggu jela,dia blek kje kdg2 pkul 2,3a.m. i tggu dia blek tggu dia cntct i cz he said he will cll me when he bck from work. im wait although tmorrow i hve class at the mrning. . . day by day he not cntct me. i worried la kn knp dia diam je. i cll dia then dia ckp dia bz n he siad 'i cll u bck k by' ok i tguu la kn dia cll. smpai esok n esok pn xd. i cll dia n i ask him wht he want from me act. i da xthn gler mse tu. dia wt i cm tggul. then i ask him 'are u bored with me?' he said myb. . i ask again, 'are you love someone else?' and he said myb jgk. .  i cant frgot all of his words. . and we broke up. until now kmi xtkar ph lg.. . u, , knp la u wt i cmni ek ? dlu u ckp u syg i. i setia kt u but u do this to me. its ok. i xnk dndm ap2 ngn u. i just nk u thu that i hte u. at the sme time i still love u. but i've try to dlete u from my heart. thts wht i do now. i pray to God that u will appriciate someone loved u.    :)
←older posts
→newer posts